Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; rekla je........................................... nish nije rekla...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-09-07, 13:49   #61 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko?

rekla je...........................................

nish nije rekla
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 17:39   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 236
cmon se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: punkgril Pogledaj Poruke
Dok smo se jebali nazvao me je imenom druge cure
moglo je gore.....mogao te nazvat muskim imenom
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 13:19   #63 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 193
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cmon Pogledaj Poruke
meni je bivsa rekla kad sam prekinuo s njom: samo se nadam da ce te neka jednog dana volit koliko te ja volim. to me je pogodilo jebacki...
Meni je jedna rekla kad smo prekidali:Nijedna ti nije dala niti ce ti dati sve sto sam ti ja pruzila,sto je jebeno istinito!Jos je rekla:Ne budi tuzan sad kad prekinemo,ova te voljela,to zapamti i nemoj nikad odustati ni predati se!Puno stvari je pogodila,a to je najgore od svega!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 13:56   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 236
cmon se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Meni je jedna rekla kad smo prekidali:Nijedna ti nije dala niti ce ti dati sve sto sam ti ja pruzila,sto je jebeno istinito!Jos je rekla:Ne budi tuzan sad kad prekinemo,ova te voljela,to zapamti i nemoj nikad odustati ni predati se!Puno stvari je pogodila,a to je najgore od svega!
katastrofa, neznam samo kako smisljaju te stvari....mozda smisle unapred
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:45   #65 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 974
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: cmon Pogledaj Poruke
katastrofa, neznam samo kako smisljaju te stvari....mozda smisle unapred
Da,da...To su žene! Uvijek znaju kako u pravi čas reći prave riječi i tako stave još malo soli na ranu...Zato ih valjda i toliko volimo

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:55   #66 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ah meni najgore sto me onako pogodilo i danas mi knedla u grlu kad se sjetim...Bivsi kad mi je u jednoj poruci napisao kad smo prekinuli '' Pusa( poslijednji put)''
Ne znam...Tad sam shvatila da sam ga izgubila i tako me to ono pogodilo... al sad je dobro...Lipa uspomena
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:56   #67 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

bezveze..meni bu moja ostavila 15deka mortadele...pik mortadele..e vish to je lijepo..ali sam' da je koja deka vishe
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 17:33   #68 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 193
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Da,da...To su žene! Uvijek znaju kako u pravi čas reći prave riječi i tako stave još malo soli na ranu...Zato ih valjda i toliko volimo
Tocno tako,jebeno istinito,zato ih tako i volimo i zato su tako mocne,mogu s nama kako hoce!Neke znaju sto ce reci i sto reci da te pridobiju,jako dobro i glume,znaju sto reci da te pokusaju smeksati,vratiti sto je i tu bio slucaj,nismo jos bili prekinuli,trajalo je jos neko vrijeme dok nije dosao kraj!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 18:34   #69 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Da mi žene volimo reci prave rijeci u pravi cas, a vi volite reci krive rijeci u krivi cas i tad dodate sol na ranu nije li to ironicno ...Ne kaze se nadjaba da smo 2 razlicita svijeta
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 13:24   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,688
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
:a ja mislio da voli nesto drugo na meni, moju dobrotu
A ono samo pimpek. Jel da se sad osjećaš nekako iskorišten
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najgora kritika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114