| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; rekla je........................................... nish nije rekla... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 236
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? moglo je gore.....mogao te nazvat muskim imenom ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Meni je jedna rekla kad smo prekidali:Nijedna ti nije dala niti ce ti dati sve sto sam ti ja pruzila,sto je jebeno istinito!Jos je rekla:Ne budi tuzan sad kad prekinemo,ova te voljela,to zapamti i nemoj nikad odustati ni predati se!Puno stvari je pogodila,a to je najgore od svega!![]() | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 236
![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Da,da...To su žene! Uvijek znaju kako u pravi čas reći prave riječi i tako stave još malo soli na ranu...Zato ih valjda i toliko volimo ![]() |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Ah meni najgore sto me onako pogodilo i danas mi knedla u grlu kad se sjetim...Bivsi kad mi je u jednoj poruci napisao kad smo prekinuli '' Pusa( poslijednji put)'' Ne znam...Tad sam shvatila da sam ga izgubila i tako me to ono pogodilo... al sad je dobro...Lipa uspomena
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
Tocno tako,jebeno istinito,zato ih tako i volimo i zato su tako mocne,mogu s nama kako hoce!Neke znaju sto ce reci i sto reci da te pridobiju,jako dobro i glume,znaju sto reci da te pokusaju smeksati,vratiti sto je i tu bio slucaj,nismo jos bili prekinuli,trajalo je jos neko vrijeme dok nije dosao kraj!![]() | |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
nije li to ironicno ...Ne kaze se nadjaba da smo 2 razlicita svijeta ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

Meni je jedna rekla kad smo prekidali:Nijedna ti nije dala niti ce ti dati sve sto sam ti ja pruzila,sto je jebeno istinito!Jos je rekla:Ne budi tuzan sad kad prekinemo,ova te voljela,to zapamti i nemoj nikad odustati ni predati se!Puno stvari je pogodila,a to je najgore od svega!

al sad je dobro...Lipa uspomena
nije li to ironicno