| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; oh..........pre malo smo prekinuli...najgore što mi je rekao bilo je....nakon dva dana šta smo prekinuli kao kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? oh..........pre malo smo prekinuli...najgore što mi je rekao bilo je....nakon dva dana šta smo prekinuli kao kako je naletio jednu frendicu...i da ona nije loša....i vamo tamo...i dio kad me je jedan njegov frend ful izvrijeđao i ja tom frendu rekla da je gad i on je rekao ako vrijeđaš njega vrijeđaš i mene jer nas smo dvoje kao baraća..i nije ništa poduzimao na to vrijeđanje..samo je šutio i onda je to rekao!!!.a prije toga je srao kako on mene još uvijek voli....DWOOOOOOOOOOOOOLIČNOOO... ..osjećala sam se katastrofa.. .suze,suze..i samo suze...... ima poslovica!!!! Tek kada netko drugi pozeli ono sto si izgubio shvatis koliko ti je to znacilO!!!!!!!!! ![]()
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati |
| | |
| | #73 (permalink) |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Zbog povrijeđenosti ega žališ ili zato što ti je stvarno žao?
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? zato što mi je stvarno žao...ma nije meni ego bitan koliko je on...ali evo polako preboljavam..ali me sve na njega sjeti...užas!!! ![]()
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati |
| | |
| | #77 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? ona:mislim da te ne volim više ja: koji kurac, voliš ili ne?!?!?! O: pa neznam, spavala sam s drugim i sad sam smotana... J: kaj ima veći kurac pa si zbunjena, jebote??? O: oprosti mi... J: aha, gledaj me... napomena: to je bio razgovor prek moba kad sam ja bio u vojsci, na straži sam se smrzaval u pol 1 u noć... ajme, kako me zagrijala tada... dan danas ju mrzim |
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? nemaš pojma koji je to bil osječaj... bili smo par godina skupa... a ja sam si tam na straži sjedel s kalašnjikovom i 120 metaka na sebi... popušil sam cijelu kutiju pljuga u roku od 30 min |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:13.

i ja tom frendu rekla da je gad i on je rekao ako vrijeđaš njega vrijeđaš i mene jer nas smo dvoje kao baraća..i nije ništa poduzimao na to vrijeđanje..samo je šutio i onda je to rekao!!!.a prije toga je srao kako on mene još uvijek voli....DWOOOOOOOOOOOOOLIČNOOO...
..osjećala sam se katastrofa..
.suze,suze..i samo suze......

,velika nedaju disati

Pali gume a ne dušu