| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Cura fakat ne zna izabrat trenutak kad ce priznat prevaru, da nije bila na telefonu nego pored tebe, ne bi ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Cura fakat ne zna izabrat trenutak kad ce priznat prevaru, da nije bila na telefonu nego pored tebe, ne bi živa ostala ja mislim 120 metaka...Ok....SVAKA ČAST kad ih nisi ispalio makar u zrak ili metu s njenom slikom ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #83 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? A da, zbog takve cure se ne isplati ...Jesi je prebolio ?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #84 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Bolje kaj si popušio pljuge nego metak! ![]() Sorry na crnom humoru ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas | dobro je to što je bilo u vojsci tako da sam imal odličnu ekipu oko sebe, bilo je puno lakše nego da sam bio doma... mislio sam da će me zajebavat, ali su me svi tješili, donosili u vojarnu žestice da ubijemo tugu ![]() to nikad neću zaboravit... ludnica ![]() nisam ni na sekundu pomislio na to... previše volim život i još me puno toga čeka ![]() da sam popušio metak, nebi se danas s vama zezao tu na forumu ![]() Zadnji Uredio daidza : 04-09-07 u 21:03. |
| | |
| | #86 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
... Najozbiljnije ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? čke čke, najbolje su riječke...Vole svoje dečke i la la la la...Dalje nećemo ![]()
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Kad sam vidio ovu temu pala mi je na pamet sad već legendarna rečenica bivše cure "Ne mogu više bit s tobom jer stalno ides na bankomat kad se vidimo." Mislim da ne moram ni komentirat. |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
pa kad babkomati bolje puše one žemske | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« OBNOVA
|
Jeste li usamljeni? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

ili metu s njenom slikom