| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; imam 24 godine,osjecam se samo.nemam bas prijatelja,najbolja (jedina koju imam)prija zivi daleko od mene.a sada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 8
![]() | Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... imam 24 godine,osjecam se samo.nemam bas prijatelja,najbolja (jedina koju imam)prija zivi daleko od mene.a sada se gotovo vise niti ne cujemo, Nikada nisam imao curu,niti ista slicno(mislim da je sada vec kasno ionako da se poljubim prvi puta).Fax sam na prvoj godini i neznam sto dalje,nikako se ne uspjevam uklopiti,drzim se podalje od sviju. Molim neki savjet. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Bojim se da nećeš dobiti savjete ovdje, samo možeš postat meta sprdanja kod nekih. Nikad nije kasno da imaš curu, ali kako to da se nisi dosad ni poljubio? Jesi prišao nekoj curi pa te odbila ili što?
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Počni piti, zanemari faks na jednu godinu i da vidiš kako ćeš se uklopiti... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Čovječe baš mi te ža , stvarno ne znam kako ti je, ali ja bi na tvome mjestu izlazio samo noću i silovao sve što se kreće na dvije noge, sad se pitaš zašto samo noću- -vidljivost je manja -teže će te netko vidjeti, svjedočiti -slobodnije se možeš kretati, sakrivati Ako ti se to ne sviđa uvik imaš mali oglasnik pa si nađi nešto da ubodeš pa makar i perunom, nadam se da će ti moji savjeti pomoći, ne znam šta bi ti drugo savjetovao sritno ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Chuorakk ti si debil... Ne vrijeđaj!
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio daidza : 27-04-07 u 21:20. |
| |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Nisam A šta ću mu reć nek se potrudi, malo bude aktivniji i neka ne govori sve svoje probleme jer se može desit da ga neko sprda na forumu, ima svakakvih likova ovdi.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Ako ne priđeš, ne možeš biti odbijen, čega te više strah samoće ili odbijanja. Ako te više strah odbijanja, budi sam, tako ti je lakše, al nemoj se onda žaliti...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
« -
|
šta da radim??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:40.

sritno