| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Tuzni_djecak imam 24 godine,osjecam se samo.nemam bas prijatelja,najbolja (jedina koju imam)prija zivi daleko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Lokacija: Šume grada Zagreba Godina: 27
Poruka: 32
![]() | Citat:
Gledaj, prvo moraš naći nekog frenda da možete skupa izaći na lokacije gdje ste vidjeli cure koje ti se sviđaju,jer nemreš izać van sam, pogotovo u zatvorene prostore tipa disko, caffe ili kaj ja znam jer ćeš izgledat ko psiho freak...svi će te gledat i mislit''gle ovog tipa tu sam sjedi...valjda je malo...'' Drugo, uvijek imaj nekaj u novčaniku jer neznaš nikad kad budeš imo šansu curi platit kavu...jebiga,nemreš je odmah j....,premda bi moji uvaženi kolege forumaši kao i ja htijeli najrađe odmah ,ali to ti ne ide tak osim ak nije prostitutka, a u tom slučaju opet moraš imat bar 300 kn u novčaniku... Treće...razgovaraj ležerno, da te cura upozna i odjebi nervozu, ak treba odi u zahod i dobro se istriskaj... Četvrto;PRAVILO PRVO NAJVAŽNIJE ______________________________________________________________ Ima nas koji i hoće pomoći,a ne samo srati po forumu ![]()
__________________ John the wolf | |
| |
| | #92 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
wow.. pa i on je naso trebu.. e pa sada stvarno ono...... uskoro ce i onaj dobby iz harry pottera naci trebu .. pa sta je ovo?? zar je miris love toliko jak???
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Godina: 21
Poruka: 10
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... idi pa upoznaj, svi smo ti mi u istom sranju,,,,svati da sistem radi protiv tebe,ne poznajem ni jednu osobu koja se pali na fakultet, shkolu i sve to ,upoynaj nesh i shevit chesh svaki dan ,od drzhave ches samo kantu dobit |
| |
| | #96 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Godina: 21
Poruka: 10
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... taK SAM JA KAD SAM SA 16 GODINA PRVI PUT BIO S CUROM , PRVO KAD POLJUBSH CURU NE DOZHIVISH NJU VECH CHES SHVATIT KAKO JE OVO VECH ODAVNO TREBALO BIT KAKO JE LIJE PO I DA JE T ONO SHTO TREBAJU SVI A NE SHKOLU...... BOZE MILI ISKLJUČI CAPS LOCK !!! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 14-06-07 u 07:18. |
| |
| | #97 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Lokacija: Šume grada Zagreba Godina: 27
Poruka: 32
![]() | Citat:
Slažem se... Jebiga, nema više velikih firmi kao u bivšoj Yugi,gdje je bilo spolno mješovite radne populacije. Prek 50 % tadašnjih žena ili cura si mogao upoznat baš na poslu. To su mi stariji pričali i ima smisla. Danas svi više-manje radimo u manjim privatnim firmama gdje je sve manje spolno mješovite radne populacije, tako da i ako ima neš' malo treba, većinom su zauzete, pa stoga ak hoćeš upoznat trebu moraš se grebat za vrijeme večernjih izlazaka. A to je opet hendicap jer te treba ne pozna, pa moraš češće izlazit na mjesto gdje si je upozno, a to znači da moraš stalno biti u opticaju... Eh, jedino sad ak živiš već duže vremena u jednom kvartu, pa si već viđen i prepoznatljiv i naravno ima komada koji ti se sviđaju onda si na konju... Uglavnom, privatizacija suck's, that is THE SYSTEM ! ![]()
__________________ John the wolf | |
| |
| | #98 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
vidimo dakle iz priloženog da su i oni najmanje oku ugodni našli ženske tako da mu nije u tom problem..a i ukusi su različiti našao bi on već nekog kome bi se svidio...nego je problem u tom što nas očito sve smatra potpunim idiotima koji daju savjete muškarcu od 24 godine kako da zbari i poševi žensku i kako da nađe uopće nekog prijatelja sa kojim bi mogao izaći iz kuće...mislim da su rijetki takvi asocijalni tipovi a on nije jedan od njih sigurno...jedino ako ga nije priklopil oteo kao natashu kampusch pa sad jadan nezna ni gdje je ni što bi sa sobom i sa onim što ima međ nogama... a miris love je nažalost puno jači nego što se to misli...tako da i tipovi poput gollluma uz pun novačnik imaju šanse ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| |
| | #99 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... buraz odi na rave,techno,house... party. stani se u kut. malo cimaj glavom da ako te netko slučajno pogleda zabrije da ustvari slušaš taj tip glazbe.čekaj jedno sat,dva iza ponoći kad se party malo raspojasa. onda dobro otvori oči i gledaj malo po dance podu. vidjet ćeš ekipicu,dvije,tri,četiri,pet,šest...ovisi kakav je party. te ekipice su ti uglavnom 3 ili 4 nazobane i pijane ružne kuje koje čekaju da im neko priđe i ponudi im wc.tu ti uskačeš. skupiš hrabrosti i uletiš jednoj. ona te neće ni vidjeti kako treba tako da ti je fizički izgled manje bitan. samo moraš imat muda. P.S. ako se ovaj lik zajebava pojest će sva govna koja je izasro u te svoje jebene 24 god. P.S. ako se ne zajebava želim mu svu sreću ![]() |
| |
| | #100 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... zaključak: - hebeš školu, bitno je držat nešto u ruci (ako je tvoj problem stvaran bez obzira na to ti držiš ) sa 5 prstiju jer to je jedino što treba- sad krivi posao, plaću i sutra penziju, ne sebe, nikad sebe ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.

,ali to ti ne ide tak osim ak nije prostitutka, a u tom slučaju opet moraš imat bar 300 kn u novčaniku...