Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Tuzni_djecak imam 24 godine,osjecam se samo.nemam bas prijatelja,najbolja (jedina koju imam)prija zivi daleko ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 13-06-07, 20:29   #91 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika John the bear

Datum registracije: 03-06-07
Godina: 27
Poruka: 32
John the bear se izdvaja iz mase
Exclamation Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

Citat:
Pravi autor: Tuzni_djecak Pogledaj Poruke
imam 24 godine,osjecam se samo.nemam bas prijatelja,najbolja (jedina koju imam)prija zivi daleko od mene.a sada se gotovo vise niti ne cujemo,
Nikada nisam imao curu,niti ista slicno(mislim da je sada vec kasno ionako da se poljubim prvi puta).Fax sam na prvoj godini i neznam sto dalje,nikako se ne uspjevam uklopiti,drzim se podalje od sviju.
Molim neki savjet.
vidjeli cure koje ti se sviđaju,jer nemreš izać van sam, pogotovo u zatvorene prostore tipa disko, caffe ili kaj ja znam jer ćeš izgledat ko psiho freak...svi će te gledat i mislit''gle ovog tipa tu sam sjedi...valjda je malo...''
Drugo, uvijek imaj nekaj u novčaniku jer neznaš nikad kad budeš imo šansu curi platit kavu...jebiga,nemreš je odmah j....,premda bi moji uvaženi kolege forumaši kao i ja htijeli najrađe odmah ,ali to ti ne ide tak osim ak nije prostitutka, a u tom slučaju opet moraš imat bar 300 kn u novčaniku...
Treće...razgovaraj ležerno, da te cura upozna i odjebi nervozu, ak treba odi u zahod i dobro se istriskaj...
Četvrto;PRAVILO PRVO NAJVAŽNIJE
John the bear je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-06-07, 02:21   #92 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
e tu se varaš...i gollum je prije zbario trebu i to još kako..vidiš ipak slava pomaže,a ako ne slava onda pare koje idu uz slavu...na to će mu se već upecat koja ženskica

wow.. pa i on je naso trebu.. e pa sada stvarno ono...... uskoro ce i onaj dobby iz harry pottera naci trebu .. pa sta je ovo?? zar je miris love toliko jak???
Star 14-06-07, 06:47   #93 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,007
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

navodno da je i bud iz al bundya isto pocel ljuljati...kam ide ovaj svijet...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-06-07, 07:10   #94 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-06-07
Godina: 21
Poruka: 10
Intronic se izdvaja iz mase

idi pa upoznaj, svi smo ti mi u istom sranju,,,,svati da sistem radi protiv tebe,ne poznajem ni jednu osobu koja se pali na fakultet, shkolu i sve to ,upoynaj nesh i shevit chesh svaki dan ,od drzhave ches samo kantu dobit
Intronic je offline  
Star 14-06-07, 07:12   #95 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,007
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

da...ja mislim da su drzava i pogotovo sanader krivi kaj lik ne buba...to..supač
Star 14-06-07, 07:15   #96 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-06-07
Godina: 21
Poruka: 10
Intronic se izdvaja iz mase

taK SAM JA KAD SAM SA 16 GODINA PRVI PUT BIO S CUROM , PRVO KAD POLJUBSH CURU NE DOZHIVISH NJU VECH CHES SHVATIT KAKO JE OVO VECH ODAVNO TREBALO BIT KAKO JE LIJE PO I DA JE T ONO SHTO TREBAJU SVI A NE SHKOLU...... BOZE MILI

ISKLJUČI CAPS LOCK !!!

-sahasa

Zadnji Uredio sahasa : 14-06-07 u 07:18.
Intronic je offline  
Star 14-06-07, 08:21   #97 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika John the bear

Datum registracije: 03-06-07
Godina: 27
Poruka: 32
John the bear se izdvaja iz mase
Cool Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

Citat:
Pravi autor: Intronic Pogledaj Poruke
idi pa upoznaj, svi smo ti mi u istom sranju,,,,svati da sistem radi protiv tebe,ne poznajem ni jednu osobu koja se pali na fakultet, shkolu i sve to ,upoynaj nesh i shevit chesh svaki dan ,od drzhave ches samo kantu dobit
Jebiga, nema više velikih firmi kao u bivšoj Yugi,gdje je bilo spolno mješovite radne populacije. Prek 50 % tadašnjih žena ili cura si mogao upoznat baš na poslu. To su mi stariji pričali i ima smisla.
Danas svi više-manje radimo u manjim privatnim firmama gdje je sve manje spolno mješovite radne populacije, tako da i ako ima neš' malo treba, većinom su zauzete, pa stoga ak hoćeš upoznat trebu moraš se grebat za vrijeme večernjih izlazaka. A to je opet hendicap jer te treba ne pozna, pa moraš češće izlazit na mjesto gdje si je upozno, a to znači da moraš stalno biti u opticaju...
Eh, jedino sad ak živiš već duže vremena u jednom kvartu, pa si već viđen i prepoznatljiv i naravno ima komada koji ti se sviđaju onda si na konju...
Uglavnom, privatizacija suck's, that is THE SYSTEM !
Star 14-06-07, 17:47   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
wow.. pa i on je naso trebu.. e pa sada stvarno ono...... uskoro ce i onaj dobby iz harry pottera naci trebu .. pa sta je ovo?? zar je miris love toliko jak???

vidimo dakle iz priloženog da su i oni najmanje oku ugodni našli ženske tako da mu nije u tom problem..a i ukusi su različiti našao bi on već nekog kome bi se svidio...nego je problem u tom što nas očito sve smatra potpunim idiotima koji daju savjete muškarcu od 24 godine kako da zbari i poševi žensku i kako da nađe uopće nekog prijatelja sa kojim bi mogao izaći iz kuće...mislim da su rijetki takvi asocijalni tipovi a on nije jedan od njih sigurno...jedino ako ga nije priklopil oteo kao natashu kampusch pa sad jadan nezna ni gdje je ni što bi sa sobom i sa onim što ima međ nogama...
a miris love je nažalost puno jači nego što se to misli...tako da i tipovi poput gollluma uz pun novačnik imaju šanse
Star 14-06-07, 19:18   #99 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
mirko_zg se izdvaja iz mase

buraz odi na rave,techno,house... party. stani se u kut. malo cimaj glavom da ako te netko slučajno pogleda zabrije da ustvari slušaš taj tip glazbe.
čekaj jedno sat,dva iza ponoći kad se party malo raspojasa. onda dobro otvori oči i gledaj malo po dance podu. vidjet ćeš ekipicu,dvije,tri,četiri,pet,šest...ovisi kakav je party. te ekipice su ti uglavnom 3 ili 4 nazobane i pijane ružne kuje koje čekaju da im neko priđe i ponudi im wc.tu ti uskačeš. skupiš hrabrosti i uletiš jednoj. ona te neće ni vidjeti kako treba tako da ti je fizički izgled manje bitan. samo moraš imat muda.

P.S. ako se ovaj lik zajebava pojest će sva govna koja je izasro u te svoje jebene 24 god.
P.S. ako se ne zajebava želim mu svu sreću
mirko_zg je offline  
Star 14-06-07, 19:32   #100 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

zaključak:
- hebeš školu, bitno je držat nešto u ruci (ako je tvoj problem stvaran bez obzira na to ti držiš ) sa 5 prstiju jer to je jedino što treba
- sad krivi posao, plaću i sutra penziju, ne sebe, nikad sebe
Zatvorena Tema
Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113