| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; [quote=mirko_zg;360131] buraz odi na rave,techno,house... party. ______________________________________________________________ Ej, Mirko di ima dobar techno hall, party whatever, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Lokacija: Šume grada Zagreba Godina: 28
Poruka: 32
![]() | [quote=mirko_zg;360131] buraz odi na rave,techno,house... party.______________________________________________________________ Ej, Mirko di ima dobar techno hall, party whatever, u Zg? Znaš, da cuga nije skupa, dobra ekpia itd. i obavezno dobra mjuza, a ne ono feedback sranje. ![]()
__________________ John the wolf Zadnji Uredio John the bear : 14-06-07 u 20:49. |
| |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 305
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... ovisi. svugdje moraš platit upad. min 40-50 kn. još ako je neki poznati dj još i skuplje. npr. david morales oko 150 kn mislim da je bila cijena. a imaš best,otv dom ili odeš s kompićima u birc i okupiras džuboks. ![]() |
| |
| | #103 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
Ma mi to nekužimo!!! On je u biti veliki fucker, fucka na sve strane...Skužio je da na ovom forumu ima puno ženskadije...Ide na kartu empatije i suosjećanja...Kao ono ja sam sav jadan, nemam nikog...I onda se neka ženska javi na PM (motivi su joj - jadničak neki,...)...I onda se oni nađu na kavi...I onda on sav uplakan padne njoj u zagrljaj (usput ocjeni cicke) i onda ![]() | |
| |
| | #104 (permalink) | |
![]() | Citat:
May the force be with you young Jeddy. ![]()
__________________ John the wolf | |
| |
| | #105 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... [quote=John the bear;360191]Da nakon pet bombona, najbolje se jebe
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| |
| | #108 (permalink) | |
![]() | Citat:
Ma fucka on drek, kaj bu fukal i onda tu došo izigravat luzera? Koji pobjednik voli izigravat luzera?->To te ja pitam?! ![]()
__________________ John the wolf | |
| |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 20
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... dobar zaključak, samo dokaz koliko je ljudima dosadno...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| |
| | #110 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... da baš mi te je žao..a šta misliš dali je gore to što si ti napisao ili to što ja i moje 3 frendice nismo vlastitu da oprostite pizdu vidjele 15 godina...pa ti vidi
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.