| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; di da ja kaj okrenem ima ko kaj na lageru?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... di da ja kaj okrenem ima ko kaj na lageru?
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| |
| | #114 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Ej dječaće.. Nek se ispolji to tvoje samopouzdanje, dugo si ga skrivao. Moraš nešto poduzeti u životu, počet se nečim bavit, uklopit se u neku aktivnost da bi se mogo uklopit u današnje zahtjevno društvo... Trgni se, ovako dalje ne možeš, nauči živjeti. |
| |
| | #117 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... ...ako ništa, pitaj Buda iz "Bračnih voda" kako on to riješava ili postani MasterT. Istraživanja pokazuju da oni koji se bave kreativnim radom (muzika, gluma...) imaju više partnera od "običnih" ljudi ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| |
| | #118 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Da nestao ispario,jer on zapravo ni ne gleda ovaj forum više jer vidi da se svi spradaju s njim(ili on s nama )A da zna da mu je tema još aktualna! Pih.......
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| |
| | #120 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... kupi 2 kg vratine i napravis zarez s nozem i bubaj u nju....samo moras kupiti bez kosti .....da ne mislis da si na dijafragmu naletel.....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.

)
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

a