Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Morat ćeš nać nekad, mislim čudno je to što se ni poljubio nikad nisi, al ej, ima nas svakakvih...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-07-07, 08:36   #121 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 418
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

Morat ćeš nać nekad, mislim čudno je to što se ni poljubio nikad nisi, al ej, ima nas svakakvih
Sayrex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-07-07, 19:06   #122 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 18
Poruka: 52
mojatajna se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mojatajna Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojatajna

gle sigurno ima neka cura kojoj si drag... ne trebaš se bojati.. samo se prepustiš... bar ja tako mislim.. ako si u glavi stvaraš neke komplekse.. puno ćeš teže prebroditi.. probaj stvoriti sliku da je sve super... iziđi u grad na piće i navali na cure...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 25-07-07, 04:14   #123 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,725
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

...fakat ono ne kužim ljudi...još uvijek sipate savjete nekom tko očito pravi budale od forumaša ...i to očito na raznim forumima koliko smo saznali najmanje 3 godine kada je isto imao 24 godine sa istim tekstom...zapalio je priču i sad ga više nema...možda zbilja mami ženske na sažaljenje...ili što već...ali mi tu nisu čista posla
TigarZG1 je offline  
Star 27-08-07, 01:04   #124 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 18
Poruka: 5
denieva se izdvaja iz mase
Red face Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

PA STA DA NIKAD NISI IMA NIKOGA...NISAN NI JA...IMAN 17 GODINA I VOLIN SAMO 1 LIKA KOJI ME NECE I NITI JEDAN DRUGI ME NE ZANIMA....
MAKAR TO ZNACILO DA CU DO KRAJA ZIVOTA BIT DJEVICA ILI NEZNAN NI JA STA BRIGA ME...ZASTO BI MI NEKO DRUGI ODREDJIVA KAKO CU SE PONASAT...TO JE MOJA STVAR....JEL VOLIN DENIA...JESAN I PA STA...JEL ME ON NECE...PA STA....NEMA VEZE...NAUCILA SAN ZIVIT SA TIN PA MAKAR KAKO SAN VEC REKLA TO ZNACILO DA CU CILI ZIVOT BIT SAMA
Star 27-08-07, 01:24   #125 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Za "denievu" - a da probaš s nekom "normalnom" osobom pa da vidiš šta propuštaš? Pa se onda slobodno vrati u zivot s nadom da ces jednog dana bit njegova...
Star 27-08-07, 04:07   #126 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ne isplati se trošit dane na uzaludne stvari..uvijek se može naći nekog tko će te voljeti i ti također..
a djevica do kraja života radi nekoga tko te neće..a ti samo daj..
Star 30-08-07, 19:22   #127 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 193
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Nikad nije kasno,mozda jos i postanes pravi sevac!Samo se ne zatvaraj u kucu,idi medju ljude,druzi se i bit ce nesto kad dodje vrijeme za to!

Sada malo sale:Kad zaradis prvi milijun bit ce sve lakse,vjeruj,izgled nije toliko bitan,okreni se oko sebe,ruzni i debeli frajeri vodaju zgodne trebice!Sretno!
Mateo-sb je offline  
Star 30-08-07, 21:58   #128 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nemoj

srat

ice je offline  
Star 31-08-07, 05:27   #129 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 3
TužniDječak2 se izdvaja iz mase

Inače nisam ni znao za ovaj forum,pronašao sam ga čistim slučajem,pa si pomislio da bih mogao nešto napisati kad je netko već iskoristio moj nadimak.

Da se razumijemo,nisam otvorio ovu raspravu i nemam 24 godine,već 19,doduše,jesam na prvoj godini faxa,ali kao brucoš

Između mnoštva glupih postova neki su pokušali napisati i ozbiljne savjete.

Pa da vam kažem nešto o svojim spoznajama na tom polju,pošto je moj nick iskorišten ovdje...

Cure u 99.9% slučajeva mogu imati samo neinhibirani,glasni i agresivni,divljaci i seljačine.Pogotovo ove mlađe od 20 godina.Pogotovo su u to doba važne društvene grupice,koje zapravo sve određuju.

Nakon toga u igru ulaze i drugi faktori,tipa lova,auto itd.,ali je i dalje samopouzdanje najvažnije-a to su u onoj prethodnoj,adolescentskoj fazi stekle samo seljačine.

Naravno,shodno tome,pošto cure padaju na samopouzdane likove ljepit će se na one koji već ionako mogu imati gotovo svaku,a one koji nemaju samopouzdanja nikad neće ni pogledati-naravno,to rezultira time da takvi nikad do samopouzdanja ne mogu ni doći.

Očekujem da će na post reagirati žene s odgovorima tipa "nije tako,moj dečko je..." "nije istina,ja volim...",ili "nije ni čudo da s ovakvim stavom nisi imao ništa",ali to su gluposti.
Normalno da nikad nisam niti ću imati curu kad se zna na kakve tipove padaju.

Svaka je mačka drugačija,ali nijednu ne bih ostavio s komadom mesa.Isto je tako i sa ženama-normalno da sve padaju na glasne "frajere" i da sve žene mogu jebati samo seljačine
Znam brdo takvih slučajeva,nijedan suprotan

To je jednostavno tako.
TužniDječak2 je offline  
Star 31-08-07, 08:54   #130 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,522
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: TužniDječak2 Pogledaj Poruke
Cure u 99.9% slučajeva mogu imati samo neinhibirani,glasni i agresivni,divljaci i seljačine.Pogotovo ove mlađe od 20 godina.Pogotovo su u to doba važne društvene grupice,koje zapravo sve određuju.

Nakon toga u igru ulaze i drugi faktori,tipa lova,auto itd.,ali je i dalje samopouzdanje najvažnije-a to su u onoj prethodnoj,adolescentskoj fazi stekle samo seljačine.
aj ne seri.

Citat:
Pravi autor: TužniDječak2 Pogledaj Poruke
Svaka je mačka drugačija,ali nijednu ne bih ostavio s komadom mesa.Isto je tako i sa ženama-normalno da sve padaju na glasne "frajere" i da sve žene mogu jebati samo seljačine
Znam brdo takvih slučajeva,nijedan suprotan

To je jednostavno tako.
evo ti jednog suprotnog slucaja.

(mislim da si je damfisk konacno nasao prijatelja )
Zatvorena Tema
Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114