Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; J... izgled - ako nisi siguran u sebe i ako ne vjeruješ u sebe onda nećeš ništa postići u životu, ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 27-04-07, 21:31   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

J... izgled - ako nisi siguran u sebe i ako ne vjeruješ u sebe onda nećeš ništa postići u životu, čak ni na ljubavnom planu...mislim da stvarno trebaš stručniju pomoć, očito su u pitanju traume iz djetinjstva ako osjećaš strah od odbijanja..imaš 24 godine već, ne znam kako ti prije nije palo na pamet da se posavjetuješ sa stručnjakom, ili u prvom redu tvoji roditelji su morali to primjetiti.
Star 27-04-07, 21:35   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 446
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Tuzni_djecak Pogledaj Poruke
nisam nikada prišao niti jednoj curi jer me strah odbijanja, a i fizički izgled mi nije jača strana

Stari boli te za odbijanje, žena ima 100-tine, život je samo jedan, iskoristi priliku i priđi nekoj ženi koja ti se sviđa, ako te odbije, neka te to ne zabrinjava i ako se budeš bojao, strah će te sjebat i nečeš znat šta triba reć i radit.

A šta se tiče fizičkog izgleda, stari moj tribaš malo poradit na samopouzdanju, sebi tribaš bit najlipši kakav jesi da jesi, ne obaziri se, nego se malo pokreni, plivaj, trči, bildaj...
Moga bi ti ja naplaćivat ove savjete
Nisan ni vidia šta je daidza napisa đubre jedno zajeba si me ja se još sažalia dobro si me sprdia
Star 27-04-07, 22:28   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,692
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
imam 24 godine,osjecam se samo.nemam bas prijatelja,najbolja (jedina koju imam)prija zivi daleko od mene.a sada se gotovo vise niti ne cujemo,
Nikada nisam imao curu,niti ista slicno(mislim da je sada vec kasno ionako da se poljubim prvi puta).Fax sam na prvoj godini i neznam sto dalje,nikako se ne uspjevam uklopiti,drzim se podalje od sviju.
Molim neki savjet.
Kak to misliš kasno je da se poljubiš prvi puta hey nema tu voznog reda da prvi poljubac mora biti tad i tad.Prvi poljubac je onaj koji je tebi prvi i ti češ ga pamtiti ne neko drugi!Ili ti misliš da je za to prekasno,pa se nikad nečeš ni pokušavat poljubit?
Nemoj bit tak sramežljiv,nađi prijatelje istih interesa,curu češ več nekako nači!

Pitanje:Zakaj ti u profilu piše da imaš 22 godine,a ti si napiso da imaš 24?
Star 27-04-07, 22:36   #14 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,942
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

dajte ljudi, bilo je vec ovakvih frikova na forumu..sigurno dečku dosadno pa malo zajebava Petlja tu za godine pa još prva godina faxa

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 27-04-07, 22:50   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Pa ako nebudeš pokušao,nečeš ni uspjeti!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 27-04-07, 22:57   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 22
Poruka: 113
nestabilan se izdvaja iz masenestabilan se izdvaja iz mase

Pocmi pit alkohol. Alkohol rješava sve probleme!!!
Star 27-04-07, 22:59   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,692
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
dajte ljudi, bilo je vec ovakvih frikova na forumu..sigurno dečku dosadno pa malo zajebava Petlja tu za godine pa još prva godina faxa
To sam si drito i ja mislila zato sam ga i pitala kak mu piše za godine na svakom drukčije!Jadnik!
Star 27-04-07, 23:44   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 42
Poruka: 132
hastur

cronaldo

Uzmi jedan strik. Taj strik prebaci preko grane obliznjeg drveta. Popni se na drvo. Onda jedan kraj dobro stegni oko vrata. Budi siguran da od tvog vrata pa do grane nema previse uzeta tj. da od grane do tvojih stopala nije ista ili veca duzina kao sto je od grane pa do poda tj. zemlje. Skoci!

PS:
To bi trebalo upaliti. Ako ne upali, javi se pa cemo jos stogod smisliti.
(jel ti poznato ovo freaku?)
hastur je offline  
Star 28-04-07, 01:02   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,154
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Zdravo,pa da i ja kazem nesto! Mislim da bi trebao malo da se promenis...Moras! Znam da je u danasnje vreme tesko naci dobru i normalnu osobu koja ce biti uz tebe ali uvek moras da imas nade, uvek...I ja sam imala periode kad sam se osecala kao ti, ali proslo me je, malo sam se "trgla", shvatila sta radim od svog zivota, i evo sad sam srecna...nasla decka koji mi skroz odgovara bla bla, da te ja sad ne davim ali potrudi se da se nekako koliko-toliko uklopis,jer ne mozes sam!!!!! I nemoj da te brine sto nikad nisi imao devojku , samo napred, imaj malo vise samopouzdanja! Srecno!Pozdrav za tebe.
Lulu Bg je offline  
Star 28-04-07, 01:25   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,672
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
imam 24 godine,osjecam se samo.nemam bas prijatelja,najbolja (jedina koju imam)prija zivi daleko od mene.a sada se gotovo vise niti ne cujemo,
Nikada nisam imao curu,niti ista slicno(mislim da je sada vec kasno ionako da se poljubim prvi puta).Fax sam na prvoj godini i neznam sto dalje,nikako se ne uspjevam uklopiti,drzim se podalje od sviju.
Molim neki savjet.
yeah right!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114