| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; J... izgled - ako nisi siguran u sebe i ako ne vjeruješ u sebe onda nećeš ništa postići u životu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... J... izgled - ako nisi siguran u sebe i ako ne vjeruješ u sebe onda nećeš ništa postići u životu, čak ni na ljubavnom planu...mislim da stvarno trebaš stručniju pomoć, očito su u pitanju traume iz djetinjstva ako osjećaš strah od odbijanja..imaš 24 godine već, ne znam kako ti prije nije palo na pamet da se posavjetuješ sa stručnjakom, ili u prvom redu tvoji roditelji su morali to primjetiti.
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
Stari boli te za odbijanje, žena ima 100-tine, život je samo jedan, iskoristi priliku i priđi nekoj ženi koja ti se sviđa, ako te odbije, neka te to ne zabrinjava i ako se budeš bojao, strah će te sjebat i nečeš znat šta triba reć i radit. A šta se tiče fizičkog izgleda, stari moj tribaš malo poradit na samopouzdanju, sebi tribaš bit najlipši kakav jesi da jesi, ne obaziri se, nego se malo pokreni, plivaj, trči, bildaj... Moga bi ti ja naplaćivat ove savjete Nisan ni vidia šta je daidza napisa đubre jedno zajeba si me ja se još sažalia dobro si me sprdia ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
Nemoj bit tak sramežljiv,nađi prijatelje istih interesa,curu češ več nekako nači! Pitanje:Zakaj ti u profilu piše da imaš 22 godine,a ti si napiso da imaš 24?
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| |
| | #14 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... dajte ljudi, bilo je vec ovakvih frikova na forumu..sigurno dečku dosadno pa malo zajebava Petlja tu za godine pa još prva godina faxa ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 132
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... cronaldo Uzmi jedan strik. Taj strik prebaci preko grane obliznjeg drveta. Popni se na drvo. Onda jedan kraj dobro stegni oko vrata. Budi siguran da od tvog vrata pa do grane nema previse uzeta tj. da od grane do tvojih stopala nije ista ili veca duzina kao sto je od grane pa do poda tj. zemlje. Skoci! PS: To bi trebalo upaliti. Ako ne upali, javi se pa cemo jos stogod smisliti. (jel ti poznato ovo freaku?) |
| |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Zdravo,pa da i ja kazem nesto! Mislim da bi trebao malo da se promenis...Moras! Znam da je u danasnje vreme tesko naci dobru i normalnu osobu koja ce biti uz tebe ali uvek moras da imas nade, uvek...I ja sam imala periode kad sam se osecala kao ti, ali proslo me je, malo sam se "trgla", shvatila sta radim od svog zivota, i evo sad sam srecna...nasla decka koji mi skroz odgovara bla bla, da te ja sad ne davim ali potrudi se da se nekako koliko-toliko uklopis,jer ne mozes sam!!!!! I nemoj da te brine sto nikad nisi imao devojku , samo napred, imaj malo vise samopouzdanja! Srecno!Pozdrav za tebe. |
| |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:21.

jedno zajeba si me ja se još sažalia dobro si me sprdia
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
Petlja tu za godine pa još prva godina faxa