Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Chuorakk ti si debil... Ne vrijeđaj! Reci njemu da navodjenje na silovanje nije pristojno!...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 28-04-07, 02:14   #21 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Chuorakk ti si debil...

Ne vrijeđaj!
Reci njemu da navodjenje na silovanje nije pristojno!
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 28-04-07, 02:18   #22 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Onda tako napiši, a ne da je debil.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 28-04-07, 02:20   #23 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Onda tako napiši, a ne da je debil.
Da si procitao sta je napisao, shvatio bi, ko da ja svaki dan idem po forumu i vrijedjam ljude bezveze... Moram malo biti ostar, kaj sad...
_Aris_ je offline  
Star 28-04-07, 02:22   #24 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

A moj tata je jači
Star 28-04-07, 02:30   #25 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 28-04-07, 02:57   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 936
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: Chuorakk Pogledaj Poruke
Čovječe baš mi te ža , stvarno ne znam kako ti je, ali ja bi na tvome mjestu izlazio samo noću i silovao sve što se kreće na dvije noge, sad se pitaš zašto samo noću-

-vidljivost je manja
-teže će te netko vidjeti, svjedočiti
-slobodnije se možeš kretati, sakrivati

Ako ti se to ne sviđa uvik imaš mali oglasnik pa si nađi nešto da ubodeš pa makar i perunom, nadam se da će ti moji savjeti pomoći, ne znam šta bi ti drugo savjetovao sritno
e stari nasmija san se na ovaj tvoj post ka nikad ode...hahahahhaha
što se tiče ovoga lika... frendu neznan sto bi ti savjetova... probaj se napit, zamisli da si travolta u groznici subotnje veceri i sve ce biti tvoje...
DANIELcroatia je offline  
Star 28-04-07, 02:57   #27 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

po menii poanta Kluba usamljenih srca je da ljudi iznose svoje probleme, situacije i ako im netko suvislo želi pomoći neka pomogne i razgovara u suprotnom neka ide negdje dalje srati
tarquino je offline  
Star 28-04-07, 03:08   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 936
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Zdravo,pa da i ja kazem nesto! Mislim da bi trebao malo da se promenis...Moras! Znam da je u danasnje vreme tesko naci dobru i normalnu osobu koja ce biti uz tebe ali uvek moras da imas nade, uvek...I ja sam imala periode kad sam se osecala kao ti, ali proslo me je, malo sam se "trgla", shvatila sta radim od svog zivota, i evo sad sam srecna...nasla decka koji mi skroz odgovara bla bla, da te ja sad ne davim ali potrudi se da se nekako koliko-toliko uklopis,jer ne mozes sam!!!!! I nemoj da te brine sto nikad nisi imao devojku , samo napred, imaj malo vise samopouzdanja! Srecno!Pozdrav za tebe.
opa vidi lulu iz bg... ...samo ti njega lulu hrabri...ali nema njemu pomoci vise izgleda meni.
DANIELcroatia je offline  
Star 28-04-07, 07:53   #29 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Citat:
Chuorakk ti si debil...

Ne vrijeđaj!
potpisujem

Ne vrijeđaj!

sam sebe upozoravam

Citat:
Pravi autor: hastur Pogledaj Poruke
cronaldo

Uzmi jedan strik. Taj strik prebaci preko grane obliznjeg drveta. Popni se na drvo. Onda jedan kraj dobro stegni oko vrata. Budi siguran da od tvog vrata pa do grane nema previse uzeta tj. da od grane do tvojih stopala nije ista ili veca duzina kao sto je od grane pa do poda tj. zemlje. Skoci!

PS:
To bi trebalo upaliti. Ako ne upali, javi se pa cemo jos stogod smisliti.
(jel ti poznato ovo freaku?)
i on je debil

Ne vrijeđaj!

opet sam odma sam sebe upozorio

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...

Zadnji Uredio daidza : 28-04-07 u 12:59.
pharaoh je offline  
Star 28-04-07, 11:42   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 439
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Citat:
Reci njemu da navodjenje na silovanje nije pristojno!

Navođenje na silovanje o čemu ti pričaš, pa nije on dite od 5 godina pa da će me poslušat, vidiš i sam da je ovaj cili topik sprdnja s njegove strane, opusti se...
Zatvorena Tema
Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108