| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Chuorakk ti si debil... Ne vrijeđaj! Reci njemu da navodjenje na silovanje nije pristojno!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Reci njemu da navodjenje na silovanje nije pristojno!
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Onda tako napiši, a ne da je debil.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #23 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Da si procitao sta je napisao, shvatio bi, ko da ja svaki dan idem po forumu i vrijedjam ljude bezveze... Moram malo biti ostar, kaj sad... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #26 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
što se tiče ovoga lika... frendu neznan sto bi ti savjetova... probaj se napit, zamisli da si travolta u groznici subotnje veceri i sve ce biti tvoje... | |
| |
| | #27 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | po menii poanta Kluba usamljenih srca je da ljudi iznose svoje probleme, situacije i ako im netko suvislo želi pomoći neka pomogne i razgovara u suprotnom neka ide negdje dalje srati
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| |
| | #28 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
...samo ti njega lulu hrabri...ali nema njemu pomoci vise izgleda meni. | |
| |
| | #29 (permalink) | |
| next best thing | potpisujem ![]() Ne vrijeđaj! sam sebe upozoravamCitat:
Ne vrijeđaj! opet sam odma sam sebe upozorio ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio daidza : 28-04-07 u 12:59. | |
| |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Navođenje na silovanje o čemu ti pričaš, pa nije on dite od 5 godina pa da će me poslušat, vidiš i sam da je ovaj cili topik sprdnja s njegove strane, opusti se...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

sritno 
...samo ti njega lulu hrabri...ali nema njemu pomoci vise izgleda meni.