| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: hastur cronaldo Uzmi jedan strik. Taj strik prebaci preko grane obliznjeg drveta. Popni se na drvo. Onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| |
| | #32 (permalink) |
| Starter | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... ja mislim da sve to sto su ti oni rekli mozda i stoji. ali bilo bi najbolje da pocnes malim koracima. ponudi nekakvu pomoc na faksu oko nekih predmeta,pomozi nekome i uvijek se nasmjesi jer ce ti to sva vrata otvoriti. nadi prvo jednu osobu s kojom mozes razgovarat,sprijatelji se. znam kako ti je. meni je tako bilo prvi razred srednje. isto mi izgled nije jaca strana,bar ja tako mislim. prijavi se u neku ekipu. tamo je najlakse steci prijatelje. ako ce ti se tko smijati,pregrmi to. idi iz inata i pokazi svima i SEBI da i ti to mozes. mislim da nije problem u izgledu ili tako necem nego u tvom samopouzdanju. nemam ga ni ja pa neka ti odmah bude lakse da nisi jedina dusa na ovom svijetu.
__________________ Daedra Princess |
| |
| | #33 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Ma nemas ti pojma tko je on i sto, nije fora u tome da si debil jer si rekao to, nego jer si mislio da ce biti nekome smijesno...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 28-04-07 u 14:42. |
| |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Lokacija: slavonija Godina: 18
Poruka: 47
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... gle, to možda sada izgleda kao , ajmo ga nazvati problemom, ali trebaš uvijek znati da si ti taj koji određuje u kojem će smijeru ići tvoj život. nikom se ne događaju lijepe stvari eto tek tako iz vedra neba... svi mi, to na neki način, zaslužimo, tj. vrati nam se ako se za to borimo. ja bih ti savjetovala da pokušaš biti otvoreniji, jer po svemu sudeći nisi dovoljno komunikativna osoba. izlazi malo češće , pa čak i ako iideš kera šetat moš upoznat novu osobu, koja će ti možda poslije puno značit... opusti se, otvori se drugim ljudima, jer je to problem. tek kada to uspiješ, kreni u osvajanje.i zapamti (evo sad malo onih dubokoumnih gluposti).. i put od 1000 milja počinje jednim korakom.......(ali ipak traje 1000 milja!lol)...... sretno! ![]() |
| |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Da to mi je bio cilj...bilo je nekome smiješno, nekome nije, izazva san reakciju čoviku san se ispriča odma posli posta, a da je njemu moj post zasmeta on bi mi sam odbrusia, ali fala bogu da ima tebe ko odvjetnika.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| |
| | #38 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
Znam kako ti je strašno,stvarno strašno ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

...samo ti njega lulu hrabri...ali nema njemu pomoci vise izgleda meni.