| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Mislim da je ova tema čista za-ebancija Možda bi bilo bolje da je napisao: Imao sam 5 cura, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Mislim da je ova tema čista za-ebancija Možda bi bilo bolje da je napisao: Imao sam 5 cura, niti jednu nisam poljubio, niti smo se .... A ako je ovo stvarno istina, onda mu je najbolje da se jedno jutro probudi hrabriji nego dosad, umisli da je neka faca, i počne zavoditi sve što hoda na dvije noge (suprotnog spola ), vjerojatno će biti i drugima i sebi smješan, ali nakon 2-3 mjeseca vježbe, mislim da će biti majstor za te stvari....Ajde care tako napravi, i javi sam se na jesen sa izvještajem koliko si cura ovo ljeto osvojio, i sve što ide s tim ![]() |
| |
| | #42 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... hastur, nije ljepo smijati se tuđoj nesreći, znaš....... sramota u tvojim godinama ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| |
| | #43 (permalink) | ||
| Purger | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
Citat:
![]() Tužni dječače...kaj ti tam nisu pomogli ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | ||
| |
| | #44 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... ako zajebava nek mu se kita nikad ne digne vise dok je ziv, a ako misli ozbiljno, treba mu pomoci savjetom a ne se sprdat s njim!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
| | #46 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| |
| | #48 (permalink) |
| Offline | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Nije niti imao curu, niti se poljubio, sexao... ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #49 (permalink) |
| charolastra | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Dorian Grey ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Nije mi se dalo pisat al evo sad cu... ako se zajebavas to uopce nije fora, nađi bolju zanimaciju ako je istina to se tu ne rjesava treba ti ozbiljna pomoc
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:58.

Svi smo mi MASS SARR