| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Oduvijek sam se divila ljudima koji kopaju po forumu, traže iste ili slične postove, copy-paste/aju i slične ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Oduvijek sam se divila ljudima koji kopaju po forumu, traže iste ili slične postove, copy-paste/aju i slične nebuloze. Čemu? Višak slobodnog vremena, nedostatak života...? Tužni dječače, ili kako već, uz dužno poštovanje, aj ne seri! Da stvarno imaš "problem" te vrste, ziher bi ga podjelio sa ljudima na forumu, gdje jako dobro znaš da će te sprdat! A, možda si aseksualan...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| |
| | #55 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| |
| | #56 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Hahahhahaahahahahahhahahaha , xena legendo svaka ti čast
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| |
| | #57 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... A k tome-on je davno presao 24 godine.. Tako da mozes bit bez brige,naci ces vec nekog..da.. il ce ti netko nac nekaj,ups-tj.neku 'ljepsu od Severine'dapace-kraljicu neku-ko kak je Malnar naso Cezaru.. Prijavi se u tak neku emisiju,mozda ti 'padne sjekira u med' ![]() |
| |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Po ovome kaj sam pročitala tu izgleda da se svi sprdaju s njim,a zapravo imam osječaj da se on sprda s nama! Sad mi vi recite "Ko tu koga jebe?" ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| |
| | #59 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
..ma daj ovaj tuzni neki lik zajebaje sve ovde i onaj komu daje ozbiljne odgovore i pokusava ga ohrabriti ispada on zajeban..djecak umire od smija,al nije tako ruzni?pardon tuzni.. ..? | |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!