| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: aurora17 Po ovome kaj sam pročitala tu izgleda da se svi sprdaju s njim,a zapravo imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Citat:
draga moja, to su ti orgije!! jebe svako svakog ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| |
| | #62 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... jupiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! koljektivna razvaljotka! ![]()
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! |
| |
| | #67 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... derni koju milficu, ove mlade sam se hvale a nista ne znaju ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-07 Godina: 19
Poruka: 5
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Neznam šta da kažem i meni se slična stvar događa baš sada. Najbolje da krenem iz početka sa svojom pričom pa možda ti nešto pomogne. Uglavnom da se razumijemo meni se sviđaju cure, pa ne želim slušati nikakve komentare da mi se sviđaju dečki. Sa curom nisam bio jer sam se koncentrirao na školu, dok nisam vidio jednu malu i sad mi neide iz glave. Nije stvar u izgledu jer sam zgodan, a bome šta se tiče samopouzdanja ono može doći do neba. Stvar je u tome da u mom razredu (4 srednje) svi su kreteni, pa ni ne želim ništa više pokušavati jer to su potpune budale koji kod cura gledaju samo na veličinu sisa i izgled guzice. Ja nikad nisam na taj naćin gledao cure pa nisam ni davao komentare što je kod njih odmah pobudilo zanimanje pa kad su saznali da mi se ta mala sviđa odmah su je počeli zajebavati pa se ona ni ne želi nači samnom. Dokaz da mogu imat curu je taj što mi se na prošloj zabavi cijelu većer jedna cura upucavala ali nisam ništa poduzeo jer mi ova u koju sam se zaljubio nikako da izađe iz glave. Pomoć je poželjna a i savjeti šta da napravim da pokušam još jednom ili da se prepustim ovoj drugoj jer mi je dala broj. |
| |
| | #69 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Bah. Koji malograđanski način razmišljana: "Hoću li ovu ili onu???" Obadvije. Već ti je riješeno kod jedne. Čim ti se sama riješila to automatski znači da ne želi romantiku. Ima ih u Hagan City-ju koliko ti srce hoće ![]() |
| |
| | #70 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... tužni dječače,ako ovo ikad pročitaš...javi mi se .ja ti se nudim besplatno,volim uveseljavat ljude,ne shvaćam kako te nitko ne shvaća ozbiljno.ljudi su stvvarno idioti,jelda?javi se ti meni,dobra sam ti ja,vodit ću te u kino,na orgije,pijanke i upoznavat ću te s kurvama iz podruma,inaće sve ok.najvažnije da si upisa faks,je da je 24 al je bar prva godina,jelda-je.samo se ti javi... ![]() |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:24.