Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: aurora17 Po ovome kaj sam pročitala tu izgleda da se svi sprdaju s njim,a zapravo imam ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 02-05-07, 13:40   #61 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan
Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

Citat:
Pravi autor: aurora17 Pogledaj Poruke
Po ovome kaj sam pročitala tu izgleda da se svi sprdaju s njim,a zapravo imam osječaj da se on sprda s nama!
Sad mi vi recite "Ko tu koga jebe?"

draga moja, to su ti orgije!! jebe svako svakog
Star 02-05-07, 16:38   #62 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,554
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

jupiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! koljektivna razvaljotka!
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-05-07, 16:42   #63 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
Xena se izdvaja iz mase

Pa jel bitno ko koga???
BITNO DA SE JE*E!!!
Ko se jos umara takvim pitanjima,nikom nije cilj zaebavati 'tuznog',bitno je sebe zadovoljit..
Xena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-05-07, 15:41   #64 (permalink)
Uvaženi forumas

Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

U tvom profilu piše da imaš 22,a tu kažeš da imaš 24?!
Mean girl je offline  
Star 05-05-07, 18:54   #65 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
smjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono nešto

Lik je čini mi se malo stanbole!! baniran je već sa skoro svih ex-yu foruma pa i šire, uvjek kopira istu priču
smjesko911 je offline  
Star 05-05-07, 22:50   #66 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-05-07
Poruka: 48
ivan599 se izdvaja iz mase

Lik opusti se izađi i mozak na pašu pice buju došle same po sebi.
Niš ne brini
ivan599 je offline  
Star 06-05-07, 14:28   #67 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

derni koju milficu, ove mlade sam se hvale a nista ne znaju
Star 06-05-07, 18:07   #68 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-07
Godina: 19
Poruka: 5
Icerockman se izdvaja iz mase

Neznam šta da kažem i meni se slična stvar događa baš sada. Najbolje da krenem iz početka sa svojom pričom pa možda ti nešto pomogne. Uglavnom da se razumijemo meni se sviđaju cure, pa ne želim slušati nikakve komentare da mi se sviđaju dečki. Sa curom nisam bio jer sam se koncentrirao na školu, dok nisam vidio jednu malu i sad mi neide iz glave. Nije stvar u izgledu jer sam zgodan, a bome šta se tiče samopouzdanja ono može doći do neba. Stvar je u tome da u mom razredu (4 srednje) svi su kreteni, pa ni ne želim ništa više pokušavati jer to su potpune budale koji kod cura gledaju samo na veličinu sisa i izgled guzice. Ja nikad nisam na taj naćin gledao cure pa nisam ni davao komentare što je kod njih odmah pobudilo zanimanje pa kad su saznali da mi se ta mala sviđa odmah su je počeli zajebavati pa se ona ni ne želi nači samnom. Dokaz da mogu imat curu je taj što mi se na prošloj zabavi cijelu većer jedna cura upucavala ali nisam ništa poduzeo jer mi ova u koju sam se zaljubio nikako da izađe iz glave. Pomoć je poželjna a i savjeti šta da napravim da pokušam još jednom ili da se prepustim ovoj drugoj jer mi je dala broj.
Icerockman je offline  
Star 06-05-07, 19:00   #69 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Bah. Koji malograđanski način razmišljana: "Hoću li ovu ili onu???" Obadvije. Već ti je riješeno kod jedne. Čim ti se sama riješila to automatski znači da ne želi romantiku.

Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
derni koju milficu, ove mlade sam se hvale a nista ne znaju
Ima ih u Hagan City-ju koliko ti srce hoće
ice je offline  
Star 07-05-07, 18:19   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

tužni dječače,ako ovo ikad pročitaš...javi mi se .ja ti se nudim besplatno,volim uveseljavat ljude,ne shvaćam kako te nitko ne shvaća ozbiljno.ljudi su stvvarno idioti,jelda?javi se ti meni,dobra sam ti ja,vodit ću te u kino,na orgije,pijanke i upoznavat ću te s kurvama iz podruma,inaće sve ok.najvažnije da si upisa faks,je da je 24 al je bar prva godina,jelda-je.samo se ti javi...
mogu biti krava je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114