| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; "mogu biti bik" trazi jednu "mogu biti krava"... javi se na PM... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... "mogu biti bik" trazi jednu "mogu biti krava"... javi se na PM ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 70
![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... ma buraz ne brini važno da ti je desna ruka zdrava ![]() ![]()
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
| | #77 (permalink) |
| Veteran | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Tužni dječak je konačno našao svoju družicu, napustio je fax, odselio u toplije krajeve i uživa u čarima seksa ![]() Na takvu drastičnu promjenu u njegovom životu natjerali su ga savjeti uvaženih kolega forumaša. I opet već po tko zna koji put croportal je pomogao ljudima u nevolji. Živjeli mi i naš croportal! ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #78 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... zasto bi ljudi placali psihice kad imaju nas??! ![]()
| |
| | #80 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... Ne treba se bojat cura, najgore što ti se može desit je da će te odjebat, a ak ne priđeš ionako nećeš khmm jebat
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| |
![]() |
| Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.