Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao... u Društvo forumu; "mogu biti bik" trazi jednu "mogu biti krava"... javi se na PM...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 08-05-07, 13:47   #71 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan
Re: Nisam nikada imao curu, niti se poljubio, sexao...

"mogu biti bik" trazi jednu "mogu biti krava"... javi se na PM
Star 08-05-07, 14:00   #72 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Ako nisi ni imao curu,onda nemoj prekinuti tradiciju,nemoj je ni imati!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-05-07, 15:59   #73 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
"mogu biti bik" trazi jednu "mogu biti krava"... javi se na PM
ok,kako god ti kažeš.ne kradi čekiće
mogu biti krava je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-05-07, 18:08   #74 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 23
Poruka: 70
Nomaad se izdvaja iz mase

ma buraz ne brini važno da ti je desna ruka zdrava
Star 09-05-07, 14:01   #75 (permalink)
Trenutno u mirovini

Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
ok,kako god ti kažeš.ne kradi čekiće
cekam i ne kradem cekice
Star 11-05-07, 02:01   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-04-07
Poruka: 14
sevdah se izdvaja iz mase
kupi si curu. na način da kupiš bmw. nije baš nek acura ali kad ti je već toliko stalo...

mogu bit krava- šta još možeš biti?

Zadnji Uredio daidza : 11-05-07 u 11:17.
sevdah je offline  
Star 11-05-07, 08:10   #77 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,865
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Tužni dječak je konačno našao svoju družicu, napustio je fax, odselio u toplije krajeve i uživa u čarima seksa

Na takvu drastičnu promjenu u njegovom životu natjerali su ga savjeti uvaženih kolega forumaša.
I opet već po tko zna koji put croportal je pomogao ljudima u nevolji.

Živjeli mi i naš croportal!

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Star 11-05-07, 13:18   #78 (permalink)
Trenutno u mirovini

zasto bi ljudi placali psihice kad imaju nas??!
Star 11-05-07, 17:36   #79 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 446
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Nadam se da su mu i moji savjeti barem malo pomogli u tome
Star 11-05-07, 17:39   #80 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Ne treba se bojat cura, najgore što ti se može desit je da će te odjebat, a ak ne priđeš ionako nećeš khmm jebat
Zatvorena Tema
Tagovi: bez cure, poljubac, sex, sheva

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114