| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi normalan? wtf? u Društvo forumu; ukratko, bio na prvoj kavi s curom koja mi se svidja, sve divno i krasno, odgovaramo si i sve to, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07
Poruka: 6
![]() | normalan? wtf? ukratko, bio na prvoj kavi s curom koja mi se svidja, sve divno i krasno, odgovaramo si i sve to, nakon kave sam iz pristojnosti poslao onaj klasicni sms da mi je bilo baš ugodno u njenom društvu i da se nadam da cemo uskoro ponoviti takvo nesto, njezin odgovor glasi da je i njoj takodjer bilo ugodno u mom i da sam bas normalan decko te da se vidimo uskoro... e sad sto njoj znaci to normalan? da li je to neki decentan zenski nacin da kaze da sam joj dosadan ili neprivlacan? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: normalan? wtf? to ti je pozitivno more lock na temu ![]() ne panicari... znaci da nisi kreten jer bi te otpilila...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: normalan? wtf? Ako ta cura imalo razmišlja kao i ja - to ti je veliki kompliment ![]() Jednom sam ja to rekla svom dečku, razumio je isto kao i ti, tj. ostao je zbunjen... , tek naknadno nakon objašnjenja me shvatio Ta njezina poruka ti je jako pozitivna, pa sretno... ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: normalan? wtf? Ako ti je devojka to rekla, veruj mi , to je prvi korak za nesto lepo izmedju vas dvoje ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: normalan? wtf? Ubuduce kad ti cura kaze da si normalan znaci da nisi normalan, a kad kaze da nisi normalan znaci da si normalan. to ti je ona shema kad kazu ne zapravo misle da i obratno. ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: normalan? wtf? gledam baš žensko-muški rječnik (izdanje Matice Hrvatske, autor Špićarevac, Latuška (2003.)) i ne mogu naći što znači normalan, al budi sretan da nije rekla dobar. To bi bio nepovratni usos, dobar obuhvaća sve najgore, za normalan ne znam ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

more lock na temu