| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi novi klub u Društvo forumu; a di taj kviz je? ja bi rotvajlera ..naravno muškog!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: novi klub evo TU JE ja imam pesicu i kad smo doma sve 5, poslušna, draga, dobra... al kad izađemo van ponaša se ko i svaki muški, samo gleda di su druge kuje ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi klub Eto, ja ne želim psa... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: novi klub psa već imam,ali bi još jednog a ljubav-fuj,miči to ća od mene .ljigavo
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: klub, novi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

dobra