| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi novi klub u Društvo forumu; Zato što kad te pas ugrize onda znaš zašto te boli, a ovo sranje ne znaš zašto boli. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi klub Ne možeš imat psa bez ljubavi. Barem bi tako trebalo biti. Govorim o ljubavi prema psu, živom biću. Znam da puno ljudi nabave neku životinju i imaju je doma kao igračku, ali to je živo biće i nebi smjelo biti zamjena za nešto. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi klub Volim ja pse, ali ne i doma... Osim kaj bi moji dobili popizditis, mislim da bi jadničak brzo uginuo, pa iz ljubavi, ja nebi psa. Ljubav? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | Re: novi klub ja vjerujem u ljubav...a imam i psa...mogu se ipak uclaniti u klub? ![]() zar nije ljubav nesto zbog cega zivimo? ne mislim samo na ljubav dvije osobe...mislim da ona najvise moze utjecati na covjeka, mijenjati ga definitivno...svaka ljubav, kao i njen gubitak utjece na nas i stvara od nas ljude kakvi jesmo...na nama je da li cemo pokleknuti pred porazima ili i dalje vjerovati da vrijedi voljeti... kad znam da nekog volim...psa, prijatelja, roditelje..koga god...i vidim tu ljubav u njima...ja se osjecam alive... haha..nadam se da nisam previse izfilozofirala topic... ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi klub Citat:
![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() | Re: novi klub Citat:
![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
![]() | Re: novi klub kjara, imam i ja psa i vjerujem u ljubav ali se slažem s wolfom da je sva ta nada u ljubav na način kako mi to priželjkujemo preoptimistična ![]() kažu da najbolje stvari dođu kad ih najmanje očekuješ... može li se promijeniti iskonska priroda nekog pojedinca pa na prioritetnu listu na prvo mjesto staviti npr. novac, slavu ili što već umjesto ljubavi? Ja mislim da ne može, koliko god čovjek želio odustati od ljubavi kao najbitnije okosnice života |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() | Re: novi klub Citat:
pa mislim da smo u biti rekle isto...covjeku je u prirodi traziti i teziti prvensteno za ljubavlju..ono sto sam ja htjela reci..da usprkos porazima, gubitku...ja ne reagiram i ne postajem cinik..i ne kazem fuj ljubav...jer to bi bilo protiv mene jer to je ono sto zelim i sto me gura u zivotu...nikad se ne bi prepustila razmisljanju...ljubavi nema, ne vrijedi voljeti... | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
![]() | Re: novi klub "ponekad je pravi udarac sreće ako ne dobijemo ono što želimo" ima li netko iskustvo koje potvrđuje ovu poslovicu? jeste li ikad nešto žarko željeli, a niste to dobili i poslije bili zahvalni što je tako ispalo? |
| | |
![]() |
| Tagovi: klub, novi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.