Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi novi klub u Društvo forumu; Zato što kad te pas ugrize onda znaš zašto te boli, a ovo sranje ne znaš zašto boli. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-11-07, 00:08   #21 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Re: novi klub

Zato što kad te pas ugrize onda znaš zašto te boli, a ovo sranje ne znaš zašto boli. Eto.
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 00:10   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Zato što kad te pas ugrize onda znaš zašto te boli, a ovo sranje ne znaš zašto boli. Eto.
svaka čast!genijalan odgovor..rep od mene
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 07:36   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ne možeš imat psa bez ljubavi. Barem bi tako trebalo biti. Govorim o ljubavi prema psu, živom biću.
Znam da puno ljudi nabave neku životinju i imaju je doma kao igračku, ali to je živo biće i nebi smjelo biti zamjena za nešto.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 09:36   #24 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Volim ja pse, ali ne i doma... Osim kaj bi moji dobili popizditis, mislim da bi jadničak brzo uginuo, pa iz ljubavi, ja nebi psa.

Ljubav?
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:34   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 29
Poruka: 29
*kjara* se izdvaja iz mase

ja vjerujem u ljubav...a imam i psa...mogu se ipak uclaniti u klub?

zar nije ljubav nesto zbog cega zivimo? ne mislim samo na ljubav dvije osobe...mislim da ona najvise moze utjecati na covjeka, mijenjati ga definitivno...svaka ljubav, kao i njen gubitak utjece na nas i stvara od nas ljude kakvi jesmo...na nama je da li cemo pokleknuti pred porazima ili i dalje vjerovati da vrijedi voljeti...

kad znam da nekog volim...psa, prijatelja, roditelje..koga god...i vidim tu ljubav u njima...ja se osjecam alive...

haha..nadam se da nisam previse izfilozofirala topic...
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:38   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
The more people I meet, the more I like my dog.
Moj prilog temi (uz opasku da je kjara lijepo, iako pomalo preoptimistično, sročila vrlo pozitivan stav).
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:45   #27 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Moj prilog temi (uz opasku da je kjara lijepo, iako pomalo preoptimistično, sročila vrlo pozitivan stav).
a mislim da ste shvatili kako funkcioniram...i cudno je sto kazes da zvuci preoptimisticno jer ljudi me karakteriziraju kao inace vrlo realnu osobu..to vrijedi za sve osim ljubavi..tu postajem neuracunjljiva...a sto cu ....takva sam...volim vjerovati u ljubav...unatoc svemu..
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:38   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
bosanac07 se izdvaja iz mase

kjara, imam i ja psa i vjerujem u ljubav ali se slažem s wolfom da je sva ta nada u ljubav na način kako mi to priželjkujemo preoptimistična
kažu da najbolje stvari dođu kad ih najmanje očekuješ...
može li se promijeniti iskonska priroda nekog pojedinca pa na prioritetnu listu na prvo mjesto staviti npr. novac, slavu ili što već umjesto ljubavi?
Ja mislim da ne može, koliko god čovjek želio odustati od ljubavi kao najbitnije okosnice života
bosanac07 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:49   #29 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: bosanac07 Pogledaj Poruke
kjara, imam i ja psa i vjerujem u ljubav ali se slažem s wolfom da je sva ta nada u ljubav na način kako mi to priželjkujemo preoptimistična
kažu da najbolje stvari dođu kad ih najmanje očekuješ...
može li se promijeniti iskonska priroda nekog pojedinca pa na prioritetnu listu na prvo mjesto staviti npr. novac, slavu ili što već umjesto ljubavi?
Ja mislim da ne može, koliko god čovjek želio odustati od ljubavi kao najbitnije okosnice života

pa mislim da smo u biti rekle isto...covjeku je u prirodi traziti i teziti prvensteno za ljubavlju..ono sto sam ja htjela reci..da usprkos porazima, gubitku...ja ne reagiram i ne postajem cinik..i ne kazem fuj ljubav...jer to bi bilo protiv mene jer to je ono sto zelim i sto me gura u zivotu...nikad se ne bi prepustila razmisljanju...ljubavi nema, ne vrijedi voljeti...
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:56   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
bosanac07 se izdvaja iz mase

"ponekad je pravi udarac sreće ako ne dobijemo ono što želimo"

ima li netko iskustvo koje potvrđuje ovu poslovicu?

jeste li ikad nešto žarko željeli, a niste to dobili i poslije bili zahvalni što je tako ispalo?
bosanac07 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klub, novi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111