| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi novi klub u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bosanac07 "ponekad je pravi udarac sreće ako ne dobijemo ono što želimo" ima li netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | Re: novi klub Citat:
..bila sam u braku..koji je zavrsio njegovom nevjerom..udarac..slomljena..nista nisam vise zeljela nego i dalje biti snjim, nastaviti graditi ono sto smo zapoceli...vec nakon par mjeseci...shvatila sam da imam jos stosta izgraditi na sebi...dosta sam se promijenila..na bolje..postala cak i sigurnija u sebe i cvrsca jer konacno sam vidjela da u meni ima puno vise nego sto sam mislila...tada sam mislila da se svijet srusio..danas...kao da mi se otvorio novi svijet u kojem cu imati prilike biti zadovoljnija sa sobom...udarac koji me ponovo rodio a mislila sam da je kraj... | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi klub Heh, cure, evo opet malo mene k vama... Autor mog potpisa je davno rekao da postoje samo dvije tragedije u životu- jedna je ne dobiti ono što želiš... a druga je to dobiti. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
![]() | Re: novi klub da, na bolnim iskustvima bi trebali učiti i ojačati... ja sam imala puno slučajeva gdje sam bogu zahvaljivala što mi nije dao ono što sam željela, ali nekako nisam naučila na greškama...opet ponavljam stari obrazac ponašanja i opet želim nešto što očito ne ide, što očito nije dobro za mene izluđuje me to, kao da se borim do posljednjeg daha iako sam svjesna da ću izgubiti sve bitke i na kraju rat voljela bih se odreći svojih idela, ali ne ide zato tebe razumijem kad ti ljudi kažu ostavi ga i ne čekaj ga! ali ljudi moji lako je to reći, ali užasno teško napraviti |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | ja sam inace osoba koja u takvim stvarima jako tesko razmislja glavom...cujem samo srce...bas sto ti kazes...boris se do kraja iako vec vidis unaprijed da je osudjeno na propast...nije tesko odustati od ideala...tesko je ici protiv sebe...nakon mog "slucaja"..ja se nisam promijenila..i dalje..kako sam vec rekla...vjerujem i ne odustajem od ljubavi...ali naucila sam stati na loptu i reci..ok..mozda sad trebam malo drugacije razmisljati, pogledati stvari iz drugog kuta...to je i razlog zbog kojeg sam se prvi put u zivotu i pojavila na forumu... Citat:
![]() Koristi Edit! Zadnji Uredio daidza : 12-11-07 u 11:44. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi klub Jasno je da je zivot bez ljubavi sranje, iako sam najjaca i najpametnija kad nisam zaljubljena, ali tada nosim prazninu u sebi... Voleti je dozivljaj najsnazniji na svetu...Kad sam sretna u ljubavi, sve mi nekako olako ide... Ljubav, to je pogled pun tuge u sebi, srece i opijenosti...Koliko je divna, toliko zna da povredi...kao mac sa 2 ostrice...Razum se gubi, ali za srecu je potrebno imati dusu...Kazu da je prvi uzdah ljubavi - poslednji uzdah mudrosti, a zivot treba ispuniti sretnin trenucima...i konstantno spajati kontradiktorno...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: klub, novi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:47.

..bila sam u braku..koji je zavrsio njegovom nevjerom..udarac..slomljena..nista nisam vise zeljela nego i dalje biti snjim, nastaviti graditi ono sto smo zapoceli...vec nakon par mjeseci...shvatila sam da imam jos stosta izgraditi na sebi...dosta sam se promijenila..na bolje..postala cak i sigurnija u sebe i cvrsca jer konacno sam vidjela da u meni ima puno vise nego sto sam mislila...tada sam mislila da se svijet srusio..danas...kao da mi se otvorio novi svijet u kojem cu imati prilike biti zadovoljnija sa sobom...udarac koji me ponovo rodio a mislila sam da je kraj...