| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi OBNOVA u Društvo forumu; Našao sam se u jednoj sasvim novoj situaciji za mene, pa ne znam kako bih se nosio s tim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-07-07 Godina: 26
Poruka: 13
![]() | OBNOVA Našao sam se u jednoj sasvim novoj situaciji za mene, pa ne znam kako bih se nosio s tim i kako postupiti. Dakle, interesiraju me iskustva onih kod kojih je veza bila prekinuta na inicijativu druge strane, ali su nakon kraćeg prekida uspjeli oživjeti vezu i ponovo je sve bilo kao prije. Dakle, što se može poduzeti ako misliš da je cura/dečko pogriješila što je prekinula s tobom i želiš da ti se vrati. Kao dodatni faktor bih dodao da druga strana iskreno želi da ostanete prijatelji. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: OBNOVA sve ovisi o razlogu prekida i o tome mozes li se ti nositi s istim... u svakom slucaju, nakon "pomirenja" veza vam moze biti ili jos ljepsa ili ne bas tako lijepa kao u pocetku.. ovisi koliko cete se potruditi oko nje ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: OBNOVA sve se da popraviti, bas sve.. samo ovisi koliko je majstor dobar ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: OBNOVA proser proser, kakve veze samopostovanje ima s osobama koje su odlucile pokusati ponovo??
| | |
| | #9 (permalink) |
| wayward | Re: OBNOVA mislim da je bolja komparacija sa pertlama, kada jednom pukne, možeš ju povezat, ali će te smetat onaj čvor ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.