Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 26

osjećaji nakon razvoda

Raspravljate o temi osjećaji nakon razvoda u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; da,razvela sam se nakon 7 godina braka,imam jedno predivno dijete .....što reći,da prevario me zbog čega ni sama ne znam ...

Starter Avatar od korisnika sensi84
    Datum registracije
    27-09-07
    Starost
    27
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

osjećaji nakon razvoda

da,razvela sam se nakon 7 godina braka,imam jedno predivno dijete .....što reći,da prevario me zbog čega ni sama ne znam čime sam to zaslužila,možda zato što sam mu pružala potporu u svemu,i kad me je ponižavao ja sam to šutke podnosila...što sam odgojila naše dijete,koje u 7 godina nije nijednom prošetao...a sad se pravi najbolji otac,u životu najviše mrzim neiskrenost,laž...to boli i to jako.....jednom je prilikom rekao da me ne voli ne bi bili zajedno...u to je vrijeme već naveliko sa dragom bio...koje laže..sarkastično se smijem jer nema druge..što na to reći...da sam provela tolike godine sa čovjekom kojeg uopće ne znam...
    da se vratim na početnu temu osjećaji nakon razvoda...miješaju se...sama sam...fali mi bliskosst...danas me je neka tuga obavila...sama sam,mala je s njim ovaj tjedan...u 4 zida sam ....sve moje prijateljice su se već poudale ,žive svoje živote...a ja na vrhuncu opet sama...znam da je bolje biti sama nego u lošem društvu...slažem se s tom činjenicom...legnem navečer sama u krevet...evo htjela sam podijeliti sa vama par osjećaja...pa možete i vi komentirati...na ovu temu...veliki pozdrav
    sensi.....
    Zadnji Uredio sensi84 : 28-07-08 u 16:53
    Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those
    voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself.

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Re: osjećaji nakon razvoda

nažalost vrijeme uvijek učini svoje....

ako ga nevoliš i ako je to npravio šta je nema šta..... proći će sigurno i nemoj se opterećivati s tim što ideš spavat sama i što ti fali bliskosti, nova ljubav će doći kad se budeš najmanje nadala.....

drži se
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Datum registracije
    27-09-07
    Starost
    27
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

ma znam sve to,nego mi je danas takav dan uletio....savladala me tuga,samoća,normalno je da ima takvih dana...thnx

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Baš ti gledam godine... stvarno si se mlada udala, a mlada si još uvijek
    Ne sumnjam da ti je sada jako teško razdoblje, ali po ovoj rečenici "... normalno je da ima takvih dana... " vidim da se držiš čvrsto, a kako i sama kažeš normalno je da ponekad padnemo pred osjećajima.

Nadam se da imaš divan odnos sa djetetom i da se financijski snalazite... ne moj se zatvoriti u sebe i kreiraj si zanimljiv život - ljubav će već sama doći.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Datum registracije
    27-09-07
    Starost
    27
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

da,mlada sam se udala...sa djetetom imam zaista divan odnos i to mi je velika sreća u svemu tome...financije zasad dobro stoje,čekam jedan posao..nadam se da će se ostvariti...sad je puno drugačije jer sam sama,sve važne odluke donosim ja...onda se preispitujem da li sam sve to ispravno učinila...danas me je pukao ovakav dan....jedan od onih dana kad se osjećaš sam...pa sam se ovako malo raspisala.....

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

svakim danom će ti biti drugačije, svakim danom će ti biti bolje, nažalost samo vrijeme liječi rane, a njega nitko ne može ni ubrzati ni usporiti. sve će se srediti, mlada si , hrabra si. ja vjerujem u tebe

Datum registracije
    27-09-07
    Starost
    27
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

Red face Re: osjećaji nakon razvoda

veliko hvala svima na podršci....

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Bude bolje

Starter Avatar od korisnika - Malena -
    Datum registracije
    18-07-08
    Starost
    29
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

ej moja sensi

Kao da sam ja sve pisala, nazalost razumijem...
    Inace sam neovisna, hrabra i odgovorna, i mama i tata. Znas vec. Jaka. Ali nekad me bas slomi, upravo kao i tebe obicno onda kad je moj sin kod tate. Kad ostanem sama i kad zabole sve pogresne procjene, sve izdaje i potrebe..
    To je toliko normalno..negdje moramo luftati ono sto boli i to je dobro. Bolje nego da smo prestale osjecati ista.
    Znamo da cemo vec sutra ponovno biti fajterice, ponosne mame, zene koje se nisu dale gaziti i dignute glave salju u pm sve prepreke na putu do boljeg sutra

ima nas jos, drzi se

Starter Avatar od korisnika Sharon2
    Datum registracije
    17-06-08
    Starost
    37
    Poruka
    66
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sensi84 Pogledaj Poruke
    da,razvela sam se nakon 7 godina braka,imam jedno predivno dijete .....što reći,da prevario me zbog čega ni sama ne znam čime sam to zaslužila,možda zato što sam mu pružala potporu u svemu,i kad me je ponižavao ja sam to šutke podnosila...što sam odgojila naše dijete,koje u 7 godina nije nijednom prošetao...a sad se pravi najbolji otac,u životu najviše mrzim neiskrenost,laž...to boli i to jako.....jednom je prilikom rekao da me ne voli ne bi bili zajedno...u to je vrijeme već naveliko sa dragom bio...koje laže..sarkastično se smijem jer nema druge..što na to reći...da sam provela tolike godine sa čovjekom kojeg uopće ne znam...
    da se vratim na početnu temu osjećaji nakon razvoda...miješaju se...sama sam...fali mi bliskosst...danas me je neka tuga obavila...sama sam,mala je s njim ovaj tjedan...u 4 zida sam ....sve moje prijateljice su se već poudale ,žive svoje živote...a ja na vrhuncu opet sama...znam da je bolje biti sama nego u lošem društvu...slažem se s tom činjenicom...legnem navečer sama u krevet...evo htjela sam podijeliti sa vama par osjećaja...pa možete i vi komentirati...na ovu temu...veliki pozdrav
    sensi.....
    Tvoj potpis govori puno o tebi. Jaka si i ne daš se zajebavati. Go for it girl! Samoća je sada samo jedna prolazna faza. Čeka te još puno toga lijepoga u životu. Moja situacija je dosta drukčija, a opet slična jer sam isto tako prolazila faze tuge, depresije i velikih kriza u braku...ali nekako je sve ipak sjelo na svoje mjesto.
    Razvela si se, sama si... pa šta! Think pink.....malo predahni...a onda...živi punim plućima, istražuj, upoznavaj nove ljude (na bilo koji način). Među njima je sigurno netko koga ćeš i zavoljeti, zaljubiti se ponovo....i nećeš više spavati sama.
    Sretno!
    Loving you is heaven, missing you is hell...
    Ovo je pokušaj da kažem neizrecivo...

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku