Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi osjećaji nakon razvoda u Društvo forumu; da,razvela sam se nakon 7 godina braka,imam jedno predivno dijete .....što reći,da prevario me zbog čega ni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-07-08, 16:50   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-09-07
Godina: 24
Poruka: 43
sensi84 se izdvaja iz mase
osjećaji nakon razvoda

da,razvela sam se nakon 7 godina braka,imam jedno predivno dijete .....što reći,da prevario me zbog čega ni sama ne znam čime sam to zaslužila,možda zato što sam mu pružala potporu u svemu,i kad me je ponižavao ja sam to šutke podnosila...što sam odgojila naše dijete,koje u 7 godina nije nijednom prošetao...a sad se pravi najbolji otac,u životu najviše mrzim neiskrenost,laž...to boli i to jako.....jednom je prilikom rekao da me ne voli ne bi bili zajedno...u to je vrijeme već naveliko sa dragom bio...koje laže..sarkastično se smijem jer nema druge..što na to reći...da sam provela tolike godine sa čovjekom kojeg uopće ne znam...
da se vratim na početnu temu osjećaji nakon razvoda...miješaju se...sama sam...fali mi bliskosst...danas me je neka tuga obavila...sama sam,mala je s njim ovaj tjedan...u 4 zida sam ....sve moje prijateljice su se već poudale ,žive svoje živote...a ja na vrhuncu opet sama...znam da je bolje biti sama nego u lošem društvu...slažem se s tom činjenicom...legnem navečer sama u krevet...evo htjela sam podijeliti sa vama par osjećaja...pa možete i vi komentirati...na ovu temu...veliki pozdrav
sensi.....

Zadnji Uredio sensi84 : 28-07-08 u 16:53.
sensi84 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 16:58   #2 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,373
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan
Re: osjećaji nakon razvoda

nažalost vrijeme uvijek učini svoje....

ako ga nevoliš i ako je to npravio šta je nema šta..... proći će sigurno i nemoj se opterećivati s tim što ideš spavat sama i što ti fali bliskosti, nova ljubav će doći kad se budeš najmanje nadala.....

drži se
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 17:06   #3 (permalink)
Starter

ma znam sve to,nego mi je danas takav dan uletio....savladala me tuga,samoća,normalno je da ima takvih dana...thnx
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 17:35   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Baš ti gledam godine... stvarno si se mlada udala, a mlada si još uvijek
Ne sumnjam da ti je sada jako teško razdoblje, ali po ovoj rečenici "... normalno je da ima takvih dana... " vidim da se držiš čvrsto, a kako i sama kažeš normalno je da ponekad padnemo pred osjećajima.

Nadam se da imaš divan odnos sa djetetom i da se financijski snalazite... ne moj se zatvoriti u sebe i kreiraj si zanimljiv život - ljubav će već sama doći.
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 17:48   #5 (permalink)
Starter

da,mlada sam se udala...sa djetetom imam zaista divan odnos i to mi je velika sreća u svemu tome...financije zasad dobro stoje,čekam jedan posao..nadam se da će se ostvariti...sad je puno drugačije jer sam sama,sve važne odluke donosim ja...onda se preispitujem da li sam sve to ispravno učinila...danas me je pukao ovakav dan....jedan od onih dana kad se osjećaš sam...pa sam se ovako malo raspisala.....
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 18:11   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,402
Moneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auru

svakim danom će ti biti drugačije, svakim danom će ti biti bolje, nažalost samo vrijeme liječi rane, a njega nitko ne može ni ubrzati ni usporiti. sve će se srediti, mlada si , hrabra si. ja vjerujem u tebe
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 18:27   #7 (permalink)
Starter

Red face Re: osjećaji nakon razvoda

veliko hvala svima na podršci....
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 18:30   #8 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Bude bolje
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 18:40   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-07-08
Godina: 25
Poruka: 14
- Malena - se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku - Malena -

ej moja sensi

Kao da sam ja sve pisala, nazalost razumijem...
Inace sam neovisna, hrabra i odgovorna, i mama i tata. Znas vec. Jaka. Ali nekad me bas slomi, upravo kao i tebe obicno onda kad je moj sin kod tate. Kad ostanem sama i kad zabole sve pogresne procjene, sve izdaje i potrebe..
To je toliko normalno..negdje moramo luftati ono sto boli i to je dobro. Bolje nego da smo prestale osjecati ista.
Znamo da cemo vec sutra ponovno biti fajterice, ponosne mame, zene koje se nisu dale gaziti i dignute glave salju u pm sve prepreke na putu do boljeg sutra

ima nas jos, drzi se
- Malena - je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 18:42   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-08
Godina: 34
Poruka: 42
Sharon2 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sensi84 Pogledaj Poruke
da,razvela sam se nakon 7 godina braka,imam jedno predivno dijete .....što reći,da prevario me zbog čega ni sama ne znam čime sam to zaslužila,možda zato što sam mu pružala potporu u svemu,i kad me je ponižavao ja sam to šutke podnosila...što sam odgojila naše dijete,koje u 7 godina nije nijednom prošetao...a sad se pravi najbolji otac,u životu najviše mrzim neiskrenost,laž...to boli i to jako.....jednom je prilikom rekao da me ne voli ne bi bili zajedno...u to je vrijeme već naveliko sa dragom bio...koje laže..sarkastično se smijem jer nema druge..što na to reći...da sam provela tolike godine sa čovjekom kojeg uopće ne znam...
da se vratim na početnu temu osjećaji nakon razvoda...miješaju se...sama sam...fali mi bliskosst...danas me je neka tuga obavila...sama sam,mala je s njim ovaj tjedan...u 4 zida sam ....sve moje prijateljice su se već poudale ,žive svoje živote...a ja na vrhuncu opet sama...znam da je bolje biti sama nego u lošem društvu...slažem se s tom činjenicom...legnem navečer sama u krevet...evo htjela sam podijeliti sa vama par osjećaja...pa možete i vi komentirati...na ovu temu...veliki pozdrav
sensi.....
Tvoj potpis govori puno o tebi. Jaka si i ne daš se zajebavati. Go for it girl! Samoća je sada samo jedna prolazna faza. Čeka te još puno toga lijepoga u životu. Moja situacija je dosta drukčija, a opet slična jer sam isto tako prolazila faze tuge, depresije i velikih kriza u braku...ali nekako je sve ipak sjelo na svoje mjesto.
Razvela si se, sama si... pa šta! Think pink.....malo predahni...a onda...živi punim plućima, istražuj, upoznavaj nove ljude (na bilo koji način). Među njima je sigurno netko koga ćeš i zavoljeti, zaljubiti se ponovo....i nećeš više spavati sama.
Sretno!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114