| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila me bez razloga u Društvo forumu; Ostavila me cura bez razloga. Kaze da je razlog taj sto ona ne moze biti dugo vezana za nekoga, ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07
Poruka: 3
![]() | ostavila me bez razloga Ostavila me cura bez razloga. Kaze da je razlog taj sto ona ne moze biti dugo vezana za nekoga, ali mi cijelo vrijeme govori da me voli. Kaze da joj je tako bilo i u proslim vezama i da ne zna sto da radi protiv toga. molim vas ljudi ako imate neko rjesejne za taj njen problem postajte ga ovdje jer ja ju volim i zelim da budemo i dalje u vezi. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga Citat:
Usamljen...opće ne znam kak si mogo popušit spiku da "ona ne zna" zakaj je prekinula. Kaj došlo joj...iz čista mira. To su one spike...IC NAT JU IC MI. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga Razumijem te potpuno... i znam lijek... nađi drugu dan nakon što prekine s tobom... i nemoj se tlačiti s time... žene su čudne... ponekad naprave stvari koje te povrijede, ali razmišljaju na način, da je bolje da prekinete, nego da ne sjeća povezanost, pa te prevari, to bi ti bilo još bolnije... enivej... nađi drugu...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter | Re: ostavila me bez razloga Citat:
![]() Zadnji Uredio ivaaa : 27-09-07 u 17:25. Razlog: pravopis, hihiihi | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, ostavila, razloga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.