Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila me bez razloga u Društvo forumu; znam da je offtopic, ali jeste li skuzili kako na nas forum dodju ljudi postave neki topic s problemom koji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-09-07, 20:24   #21 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: ostavila me bez razloga

znam da je offtopic, ali jeste li skuzili kako na nas forum dodju ljudi postave neki topic s problemom koji ih muci i poslije nikad vise ne dodju ko da misle da smo mi dezurni psiholozi....Sorry rista al ne znam...Ta cura sama to mora rijesiti u svojoj glavi, ako ti koji si bio s njom ne znas u cem je point, kako cemo mi znat... Moze bit milijun razloga....
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 20:43   #22 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
znam da je offtopic, ali jeste li skuzili kako na nas forum dodju ljudi postave neki topic s problemom koji ih muci i poslije nikad vise ne dodju ko da misle da smo mi dezurni psiholozi....Sorry rista al ne znam...Ta cura sama to mora rijesiti u svojoj glavi, ako ti koji si bio s njom ne znas u cem je point, kako cemo mi znat... Moze bit milijun razloga....
Žele podijeliti svoju tugu i bol sa nama
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 20:45   #23 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

da imas pravo..To neka nam bude na čast ... Do sad smo se pokazali puni razumjevanja i pametnih savjeta, na dobrom smo glasu ocito...mozemo naplacivat
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 20:49   #24 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Pa kad gledaš, nekima je to dobro da si podebljaju post count, tako da je tim načinom plaćeno
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 20:52   #25 (permalink)
prof. Foruma

i kakve koristi imaju od toga...i ne bas prevelike
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 20:54   #26 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Pa netko ko ganja post count u 00, to itekako puno znači
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 21:03   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,224
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Zakaj cure neznaju bit izravne, da jesu pola problema bi nestalo
A šta samo ženski spol ima taj problem? Ne bi rekla.
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 21:04   #28 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
A šta samo ženski spol ima taj problem? Ne bi rekla.
Kaj su tebe muški ostavljali sa nekim glupim razlozima?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 21:10   #29 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,224
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

O meni se ne radi u ovoj temi. "Kaj" su tebi sve ženske bile kukavice?
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 21:13   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,542
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
znam da je offtopic, ali jeste li skuzili kako na nas forum dodju ljudi postave neki topic s problemom koji ih muci i poslije nikad vise ne dodju ko da misle da smo mi dezurni psiholozi....
najnormalnija stvar ako ne volis/nemas vremena pratiti forum - kad te nesto muci ili nesto trebas pitat ces i dok tema bude aktualna - pratit ces, ali to je sve

ontopic: okreni novu stranicu u zivotu, netko ko ti toliko laze u oci ne zasluzuje da rijec progovoris s njom.
Odgovor
Tagovi: bez, ostavila, razloga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108