| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila me bez razloga u Društvo forumu; znam da je offtopic, ali jeste li skuzili kako na nas forum dodju ljudi postave neki topic s problemom koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga znam da je offtopic, ali jeste li skuzili kako na nas forum dodju ljudi postave neki topic s problemom koji ih muci i poslije nikad vise ne dodju ko da misle da smo mi dezurni psiholozi....Sorry rista al ne znam...Ta cura sama to mora rijesiti u svojoj glavi, ako ti koji si bio s njom ne znas u cem je point, kako cemo mi znat... Moze bit milijun razloga....
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: ostavila me bez razloga Citat:
![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga da imas pravo..To neka nam bude na čast ... Do sad smo se pokazali puni razumjevanja i pametnih savjeta, na dobrom smo glasu ocito...mozemo naplacivat ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga i kakve koristi imaju od toga...i ne bas prevelike
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: ostavila me bez razloga Citat:
ako ne volis/nemas vremena pratiti forum - kad te nesto muci ili nesto trebas pitat ces i dok tema bude aktualna - pratit ces, ali to je sve ![]() ontopic: okreni novu stranicu u zivotu, netko ko ti toliko laze u oci ne zasluzuje da rijec progovoris s njom.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, ostavila, razloga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:02.

... Do sad smo se pokazali puni razumjevanja i pametnih savjeta, na dobrom smo glasu ocito...mozemo naplacivat