| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila me bez razloga u Društvo forumu; ostavila te. i kaj sad. pati i gotovo. razlog sigurno postoji. dal s tvoje il njene strane nebitno, cak je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ostavila me bez razloga ostavila te. i kaj sad. pati i gotovo. razlog sigurno postoji. dal s tvoje il njene strane nebitno, cak je nebitno kakav je razlog..jel velki ko kuca il neki minorni.prihvati cinjenicu da je gotovo. molit ju nemoj jer ces se spustit na razinu da te onda stvarno nece htjet. rekoh pati, preboli i zatim malo odmori i onda nadi drugu pa onda isto to ponovi s njom. al nemoj zaboravit pitat iduci put za stvarni razlog. ovo kaj si navel je tipicna "izmisljotina" zenskog uma i "njezan" nacin otpilavanja. nek jednostavno prizna da si joj dosadil il je njoj dosadilo bit u vezi a zapravo zeli bit slobodna, nesputana. nikad nije ono, joj neda mi se bit s nikim u vezi, jer uvijek postoji jos nesto u paketu s tim. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-11-07 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 23
Poruka: 4
![]() | Re: ostavila me bez razloga nikad nitko nikog nije ostavio bez razloga... razlog uvijek postoji a ako je bila toliko bezosjećajna da ti nije ni razlog rekla, nije joj stalo do tebe i tvojih osjećaja... a takva ti cura ne treba preboli to, bit će još cura koje će htjeti prekinuti s tobom
__________________ I'm not lazy I just don't give a damn |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: ostavila me bez razloga kolega sjebala te..i sad si u banani.. ![]() ...to ti je šalji dalje...sad ti neku sjebeš...![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ostavila me bez razloga ajme te veze. pa dobro kad ce te svatiti zene su iste kao i muškarci. Slušaj nevoli ona tebe niti malo , jer da te voli nebi te ostavila. to je samo izgovor i nista drugo. odjebes to nadjes drugu, i gotovo.
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, ostavila, razloga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.