| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila me bez razloga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: usamljenko Ostavila me cura bez razloga. Kaze da je razlog taj sto ona ne moze biti dugo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga Citat:
![]() Da te voli, ne bi te ostavila, a takvi razlozi su najjadnija objašnjenja ikad!!! ![]() Ili mi reci u glavu što ne valja, ili samo idi!!! ![]() | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 64
![]() | Re: ostavila me bez razloga Citat:
![]() | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila me bez razloga Poanta svega je to da ne treba razlog da te ostavi, nego treba razlog da bude s tobom... Ne ostavljaju cure bez razloga, nego ne žele vezu bez razloga...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: ostavila me bez razloga Koliko su mene ljudi znali ostaviti bez razloga,i pitala sam se cemu sve ovo?Pa nisam dobila nikoji odgovor..a toliko mi je tesko postalo,neka teska situaicja..i vec mi dosta svega.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, ostavila, razloga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.

Grijesiti je ljudski ...