| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila sam dečka, a volim ga u Društvo forumu; ne znam sta da radim, imam osjecaj da ne mogu vjerovat svom dečku iako on tvrdi suprotno..mozda je problem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Ne vjeruješ mu da te ne vara,a ti misliš da te vara! Il misliš da ti laže dok prepričava kako je radio kao konobar na Braču,a ti misliš da on nije vidio Brača! Malo detaljnije opiši!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Mi bi tebi kao trebali dati savjet???? Na temelju tvog posta ništa ti se pametno ne može reći.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga E ko da će se cura više ikad javit,ko mnogi na ovom forumu! Postave temu,pošalju neku jednu jadnu porukicu,s jadno opisanim problemom,i kasnije se smiju,koje budale odgovaraju na njegovu temu!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, ostavljanje decka, volim ga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

ja sam zbunjena