| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila sam dečka, a volim ga u Društvo forumu; Sta je opisala problem? pa nije...kaze ostavila ga, zbog cega, kako, kada??? aj ti budi mater pa odgovaraj na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Da je bar opisala,malo bolje taj svoj problem! A niš baš me zanima hoče se vratit,da malo pojasni o čemu se radi!Na ovaj njen post nema odgovora!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Citat:
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Ako imaš osjećaj da ne možeš vjerovat svom dečku, taj osjećaj te zasigurno ne vara. Osim ako si paranoidna... Razmisli i prouči svoje reakcije u sličnim situacijama u životu i naći ćeš odgovor na pitanje - u kome je problem. Ja osobno nikad ne bih mogla biti s dečkom kojem ne vjerujem... Ali, s druge strane, postoje cure koje zaista malo čudno reagiraju ili previše očekuju. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 26
![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Alkoholičar se ostavi alkohola, a voli ga ... tako je to u životu. Za sobom se ne treba okretati, život teče dalje, a greške koje načiniš samo još više možeš produbiti ako se vraćaš na njih. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, ostavljanje decka, volim ga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

a