| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila sam dečka, a volim ga u Društvo forumu; koja debilanos od teme..kaj bi se sad tu trebalo reć..nagovorit je da ga vrati or wtf??? debiulana stari ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga koja debilanos od teme..kaj bi se sad tu trebalo reć..nagovorit je da ga vrati or wtf??? debiulana stari moj...ja sam ukral starom 50kn alk mislim da nisam smio...kaj da radim? voli vas.... hmm..dode...napise post i naravno nestane...mah... netko oće postat poznat prek' nochi..sponzorušo... Zadnji Uredio Vuxs : 07-06-07 u 20:11. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Cim mu ti ne verujes to znaci da ima ipak razloga za to, pa se plasis da te ne prevari, ostavi ili sta vec. I ako je to u pitanju ne bih rekla da je problem u tebi!
__________________ ♥ |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga joj kak tužno, rasplako sam se, stvarno jebeno depresivno, joj meni joj
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga bravo ti...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Jelene tek ti je 12! Pa pokušaj ga vratiti ako ti je toliko stalo...neznam način ali pokušaj,probaj dok je sve to svježe,da se ne stigne ohladiti,nemoj čekat predugo da si ne bi našao drugu...
__________________ life goes around |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, ostavljanje decka, volim ga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.

a 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!