Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila sam dečka, a volim ga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: smw a kako da mu pomognemo ak ne odgovara ... Zato kažem "zalutalom starteru",jer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-06-07, 22:42   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: ostavila sam dečka, a volim ga

Citat:
Pravi autor: smw Pogledaj Poruke
a kako da mu pomognemo ak ne odgovara ...
Zato kažem "zalutalom starteru",jer ne dgovara i ne bu se vratil više sim!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 11:09   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: jelena12 Pogledaj Poruke
ne znam sta da radim, imam osjecaj da ne mogu vjerovat svom dečku iako on tvrdi suprotno..mozda je problem u meni???
a u kome bi drugom bio? ako ti nemas povjerenja u njega bez ikakvog razloga stvarno ne vidim kako bi prob. bio u njemu...
Star 11-06-07, 18:43   #33 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

još jednom APELIRAM DA SE OVA TEMA ZAKLJUČA ili barem ignorira.

cura je kakti tražila savjet ali zanimljivo, čim je otvorila temu, nije se više vraćala..

ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 23:47   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Možda je imala teškoće sa...ševom?
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 20:33   #35 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika John the bear

Datum registracije: 03-06-07
Godina: 27
Poruka: 32
John the bear se izdvaja iz mase
Exclamation Re: ostavila sam dečka, a volim ga

Citat:
ne znam sta da radim, imam osjecaj da ne mogu vjerovat svom dečku iako on tvrdi suprotno..mozda je problem u meni???
John the wolf
John the bear je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 17:45   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 19
Poruka: 155
xlimit se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xlimit

To nisi trebala napravit...to je najgluplji mogući razlog,ali ako dečku nije za vjerovat i to,bolje se ne vezat
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:43   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-12-07
Godina: 20
Poruka: 12
tounyyy se izdvaja iz mase

pa trebalo bi bit Nefertiri a ne nefertiti
tounyyy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:51   #38 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Svaka čast.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 10:45   #39 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: xlimit Pogledaj Poruke
To nisi trebala napravit...to je najgluplji mogući razlog,ali ako dečku nije za vjerovat i to,bolje se ne vezat
najgluplji razlog? a šta treba čamit uz nekoga kome ne vjeruje? pa viš da je naslov "ostavila sam dečka a volim ga" očito je da se je vezala....
ali sad da nešto kažem nestaloj straterki-nisi jedina koja ostavi nekog a "voli" ga.... bolje bit sam nego uz osobu kojoj ti ne vjeruješ. jel to onda nit je prava veza nit neka bajna ljubav...ali prije nego nekoga ostavljaš prvo se uvjeri u to....
nemoj počiniti samoubojstvo
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg x130281133634535.jpg (11.9 KB, 3 pogleda)

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 24-03-08 u 10:49.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 11:01   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-03-08
Godina: 27
Poruka: 136
HrvojeBB

Citat:
Pa koja tema. ostavila sam decka, a volim ga.. mislim...
HrvojeBB je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubav, ostavljanje decka, volim ga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108