| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila sam dečka, a volim ga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: smw a kako da mu pomognemo ak ne odgovara ... Zato kažem "zalutalom starteru",jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga još jednom APELIRAM DA SE OVA TEMA ZAKLJUČA ili barem ignorira. cura je kakti tražila savjet ali zanimljivo, čim je otvorila temu, nije se više vraćala.. ![]() ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Lokacija: Šume grada Zagreba Godina: 27
Poruka: 32
![]() | Citat:
Sorry stara što ću biti ovako cruel, ali ti si glupa u tri pi..e materine ! ! ! Bilo koja treba koja ostavi dečka optužujući ga za OVO ili ONO bez kokretnih dokaza i činjenica niti ne zna što je ljubav, a kamo li da ima pameti za poimanje ljubavi. ![]()
__________________ John the wolf | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Svaka čast. ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Citat:
ali sad da nešto kažem nestaloj straterki-nisi jedina koja ostavi nekog a "voli" ga.... bolje bit sam nego uz osobu kojoj ti ne vjeruješ. jel to onda nit je prava veza nit neka bajna ljubav...ali prije nego nekoga ostavljaš prvo se uvjeri u to.... nemoj počiniti samoubojstvo
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 24-03-08 u 10:49. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, ostavljanje decka, volim ga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Tko rano rani,zahebo je pjevca