| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila sam dečka, a volim ga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: jelena12 ne znam sta da radim, imam osjecaj da ne mogu vjerovat svom dečku iako on tvrdi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Citat:
![]()
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Citat:
![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ostavila sam dečka, a volim ga evo kad je već na vrhu.... ovaj portal je zakon....dođe cura i napiše 1 (riječima: jedan) post, a iz toga se izrodi 6 stranica svega i svačega.... ![]() zakon... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Tako nažalost sve funkcionira u ovoj državi.... ![]() staviš govno na vlast,govna će procvjetat i razmnožit se kao virus.....tako i ovdje na forumu....neko napiše 1 post i dalje sa širi virus ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, ostavljanje decka, volim ga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.