| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavila sam dečka, a volim ga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tounyyy pa trebalo bi bit Nefertiri a ne nefertiti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-06-07 Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Citat:
Taman sam to mislila napisat! Nema me ovdje često, a ovdje ludnica! Baš ste se raspisali na tako zahtjevno i nadasve opširno pitanje! Zakon! ![]()
__________________ .*´¨ ) ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ : (´¸.•*´¨`*•••>> | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ostavila sam dečka, a volim ga komunikacija je fakat na razini...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavila sam dečka, a volim ga Macore jel ti mozda imas veze sa onim Modnim mackom iz Cel. Big brothera?? Sorry kaj skrecem s teme al naso sam jedan davni post iz kojeg sam pomislio da bi cak mogao biti on ![]() - mada sam se dvoumio dal da te usporedim sa Salome ![]() (ovo nemoj shvatit kao uvredu al kad sam procito jedan tvoj posta sam se skoro potrgo od smijeha...)
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, ostavljanje decka, volim ga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.