| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ostavljena u Društvo forumu; Znam,znam ima ovakvih priča na tisuće,ali ne znam kome bih se obratila.Prije mjesec i pol sam izaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-07-08
Poruka: 5
![]() | ostavljena Znam,znam ima ovakvih priča na tisuće,ali ne znam kome bih se obratila.Prije mjesec i pol sam izašla iz dvogodišnje veze,ostavila sam dečka jer je bio preagresivan.Bila sam sretna,upoznala sam novog dečka,zaljubila sam se...Bili zajedno,prohodali,pa me ostavio.Pa me molio da ga primim natrag,pa jesam.Pa smo tjedan dana bili zajedno,pa me opet ostavio.Znam da je tjedan dana prekratko vrijeme,i vidjeli smo se tri puta,ali zavoljela sam ga.Srce mi se slomilo na tisuće dijelova.Samo o njemu razmišljam.On voli kao drugu.Svi njegovi prijatelji kažu da nema druge.Ja imam 18 on ima 16 i pol pa kažu frendovi da pošto je neiskusan da se boji i da je to jedini razlog.A mene već sve to guši,pijem,plačem,ne mogu,osjećam se kao da trunem.Nikad nisam bila ostavljena pa valjda zato.JEsam i prije plakala zbog dečka,ali ovako se nikad nisam osjećala,više ni nemam suza,plačem iznutra.On malo bi pa malo ne bi,a ja više ne mogu,uvijek me iznova povrijedi, a ja ga primam nazad.Mislim sad više ne znam što da mislim.Boim se,ne želim van,samo doma pijem,ne želim s nikime pričati,oko mene sve sami parovi.Tako ga jebeno volim!Molim vas savjete kako krenuti najlakše dalje,kako zavoljeti sebe opet i steći samopouzdanje,jer ga ni trunke više nemam!Hvala ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavljena Pregrmi to što misliš da ga voliš i misli na sebe i zaboravi ga. Svaka žena zaslužuje bolje od nekog balavca koji će ju samo vozati i zajebavati. Znam da ti je teško ali vjeruj da ćeš uspjeti, sve se to zaboravi. Samo imaj malo više samopoštovanja i ne dozvoli si da toliko plačeš za nekim balavcem. Nema od njega kruha.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-07-08
Poruka: 5
![]() | Re: ostavljena A probati ću...Ali teško je,ne jedem,nisam gladna već par dana,samo ločem,ko alkoholičarka teška,a nikad dosad nisam pila!Bilo mi je prekrasno s njim,bar onih par sati svaki dan što smo bili zajedno.Koliko tipova slini za mnom,a ja ne mogu ni pogledati drugog.Do kad će biti tako?Jer ne mogu ovako |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: ostavljena vrijeme liječi sve (osim starosti) tako da ne brini normalno je da ti je teško, ali proći će ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavljena Vjerujem da je teško, sve ja to razumijem, ona fraza "vrijeme liječi sve" je već toliko izlizana, ali je istinita. Dopusti si da neko vrijeme tuguješ i plačeš, jer je to normalno. Ali odmah u startu rasčisti sama sa sobom da nisi to zaslužila i budi odlučna u tome da ga zaboraviš, a ne nadati se da ćete se pomiriti jer po ovome što si napisala on je nezreo i ti zaslužuješ bolje. I jedi nešto! Novi dečko (i vjerujem bolji) će doći brže nego što misliš.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavljena Citat:
![]() Devojko, drago mi je da si shvatila sta i kako treba dalje i sto si postavila takvo pitanje, a ne ono tipa 'kako da ga vratim, kako da me zavoli'... I to je, veruj mi, pola uspeha!!! Dok sam citala, shvatila sam sta je, moze imati veze s tvojim godinama, a i ne mora... A to je zelja da si voljena, zeljena, pazena,...da ne ostanes sama, malo prenaglaseni 'trenutak' slabosti, verujem da smo ga svi imali... Stoga ta neopisiva zelja za vezivanjem! Sta da ti kazem, osim klishea: nadji neku zanimaciju, posveti se drustvu, veruj u sebe, postuj sebe, i sama kazes da te mnogi momci zele, to nek ti dize ego... Mlada si, bice toga jos i to je sastavni deo zivota, i budi svesna da ce proci, 'znam da je tesko, ali znam i da ce proci, pitanje je kada, ali znam da je uskoro, i znam da cu izdrzati, jednog dana smejacu se i bice mi svejedno'... ![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ostavljena Citat:
Kad se pogledaš u ogledalo, vidiš jednu krasnu mladu Ženu, najljepšu ![]() I on nije vrijedan toga, zapamti, niti jedan muškarac ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-07-07 Godina: 26
Poruka: 32
![]() | Re: ostavljena Citat:
ja sam svoju curu koja je također božanstvena na početku veze 4 puta ostavio, u prvih šest mjeseci..prva 2 puta se ona meni htjela vratit, a 2 dva ja njoj.. i nakon tog sam shvatio da s njom želim provest život, i evo već smo 4 i po godine zajedno.. tako da djevojko, radije ti slušaj svoje srce koje će te najbolje voditi.. ja vjerujem da je tvoj momak malo nesiguran u sebe, tako da daj mu vremena, jer mi muškarci mrzimo kad nas cure guše i požuruju.. e da, i ponašaj se malo hladnije prema njemu, to će ga sigurno zbuniti i zagrijati.. sretno ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: ostavljena Citat:
![]() ali ako se zatvoriš, počneš piti ili nekaj treće nikada tako ovoga nećeš zaboravit! ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.