Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 44
Like Tree3Likes

ostavljena

Raspravljate o temi ostavljena u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Znam,znam ima ovakvih priča na tisuće,ali ne znam kome bih se obratila.Prije mjesec i pol sam izašla iz dvogodišnje veze,ostavila ...

Starter
    Datum registracije
    27-07-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

ostavljena

Znam,znam ima ovakvih priča na tisuće,ali ne znam kome bih se obratila.Prije mjesec i pol sam izašla iz dvogodišnje veze,ostavila sam dečka jer je bio preagresivan.Bila sam sretna,upoznala sam novog dečka,zaljubila sam se...Bili zajedno,prohodali,pa me ostavio.Pa me molio da ga primim natrag,pa jesam.Pa smo tjedan dana bili zajedno,pa me opet ostavio.Znam da je tjedan dana prekratko vrijeme,i vidjeli smo se tri puta,ali zavoljela sam ga.Srce mi se slomilo na tisuće dijelova.Samo o njemu razmišljam.On voli kao drugu.Svi njegovi prijatelji kažu da nema druge.Ja imam 18 on ima 16 i pol pa kažu frendovi da pošto je neiskusan da se boji i da je to jedini razlog.A mene već sve to guši,pijem,plačem,ne mogu,osjećam se kao da trunem.Nikad nisam bila ostavljena pa valjda zato.JEsam i prije plakala zbog dečka,ali ovako se nikad nisam osjećala,više ni nemam suza,plačem iznutra.On malo bi pa malo ne bi,a ja više ne mogu,uvijek me iznova povrijedi, a ja ga primam nazad.Mislim sad više ne znam što da mislim.Boim se,ne želim van,samo doma pijem,ne želim s nikime pričati,oko mene sve sami parovi.Tako ga jebeno volim!Molim vas savjete kako krenuti najlakše dalje,kako zavoljeti sebe opet i steći samopouzdanje,jer ga ni trunke više nemam!Hvala

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Re: ostavljena

Pregrmi to što misliš da ga voliš i misli na sebe i zaboravi ga. Svaka žena zaslužuje bolje od nekog balavca koji će ju samo vozati i zajebavati. Znam da ti je teško ali vjeruj da ćeš uspjeti, sve se to zaboravi. Samo imaj malo više samopoštovanja i ne dozvoli si da toliko plačeš za nekim balavcem. Nema od njega kruha.

Starter
    Datum registracije
    27-07-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

A probati ću...Ali teško je,ne jedem,nisam gladna već par dana,samo ločem,ko alkoholičarka teška,a nikad dosad nisam pila!Bilo mi je prekrasno s njim,bar onih par sati svaki dan što smo bili zajedno.Koliko tipova slini za mnom,a ja ne mogu ni pogledati drugog.Do kad će biti tako?Jer ne mogu ovako

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

vrijeme liječi sve (osim starosti) tako da ne brini

normalno je da ti je teško, ali proći će
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Vjerujem da je teško, sve ja to razumijem, ona fraza "vrijeme liječi sve" je već toliko izlizana, ali je istinita. Dopusti si da neko vrijeme tuguješ i plačeš, jer je to normalno. Ali odmah u startu rasčisti sama sa sobom da nisi to zaslužila i budi odlučna u tome da ga zaboraviš, a ne nadati se da ćete se pomiriti jer po ovome što si napisala on je nezreo i ti zaslužuješ bolje. I jedi nešto! Novi dečko (i vjerujem bolji) će doći brže nego što misliš.

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Citat Pravi autor: izgubljena 4ever Pogledaj Poruke
    Molim vas savjete kako krenuti najlakše dalje,kako zavoljeti sebe opet i steći samopouzdanje,jer ga ni trunke više nemam!Hvala
    E, ovim na kraju si me odusevila!

Devojko, drago mi je da si shvatila sta i kako treba dalje i sto si postavila takvo pitanje, a ne ono tipa 'kako da ga vratim, kako da me zavoli'...
    I to je, veruj mi, pola uspeha!!!

Dok sam citala, shvatila sam sta je, moze imati veze s tvojim godinama, a i ne mora... A to je zelja da si voljena, zeljena, pazena,...da ne ostanes sama, malo prenaglaseni 'trenutak' slabosti, verujem da smo ga svi imali... Stoga ta neopisiva zelja za vezivanjem!

Sta da ti kazem, osim klishea: nadji neku zanimaciju, posveti se drustvu, veruj u sebe, postuj sebe, i sama kazes da te mnogi momci zele, to nek ti dize ego...
    Mlada si, bice toga jos i to je sastavni deo zivota, i budi svesna da ce proci, 'znam da je tesko, ali znam i da ce proci, pitanje je kada, ali znam da je uskoro, i znam da cu izdrzati, jednog dana smejacu se i bice mi svejedno'...
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Banned
    Datum registracije
    08-09-07
    Poruka
    2,517
    Liked
    1 times

Znam,znam ima ovakvih priča na tisuće,ali ne znam kome bih se obratila.Prije mjesec i pol sam izašla iz dvogodišnje veze,ostavila sam dečka jer je bio preagresivan.Bila sam sretna,upoznala sam novog dečka,zaljubila sam se...Bili zajedno,prohodali,pa me ostavio.Pa me molio da ga primim natrag,pa jesam.Pa smo tjedan dana bili zajedno,pa me opet ostavio.Znam da je tjedan dana prekratko vrijeme,i vidjeli smo se tri puta,ali zavoljela sam ga.Srce mi se slomilo na tisuće dijelova.Samo o njemu razmišljam.On voli kao drugu.Svi njegovi prijatelji kažu da nema druge.Ja imam 18 on ima 16 i pol pa kažu frendovi da pošto je neiskusan da se boji i da je to jedini razlog.A mene već sve to guši,pijem,plačem,ne mogu,osjećam se kao da trunem.Nikad nisam bila ostavljena pa valjda zato.JEsam i prije plakala zbog dečka,ali ovako se nikad nisam osjećala,više ni nemam suza,plačem iznutra.On malo bi pa malo ne bi,a ja više ne mogu,uvijek me iznova povrijedi, a ja ga primam nazad.Mislim sad više ne znam što da mislim.Boim se,ne želim van,samo doma pijem,ne želim s nikime pričati,oko mene sve sami parovi.Tako ga jebeno volim!Molim vas savjete kako krenuti najlakše dalje,kako zavoljeti sebe opet i steći samopouzdanje,jer ga ni trunke više nemam!Hvala

Kad se pogledaš u ogledalo, vidiš jednu krasnu mladu Ženu, najljepšu
    I on nije vrijedan toga, zapamti, niti jedan muškarac

Banned
    Datum registracije
    16-07-07
    Starost
    29
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

na patnji se rađa sreća!
    ja sam svoju curu koja je također božanstvena na početku veze 4 puta ostavio, u prvih šest mjeseci..prva 2 puta se ona meni htjela vratit, a 2 dva ja njoj.. i nakon tog sam shvatio da s njom želim provest život, i evo već smo 4 i po godine zajedno..
    tako da djevojko, radije ti slušaj svoje srce koje će te najbolje voditi..
    ja vjerujem da je tvoj momak malo nesiguran u sebe,
    tako da daj mu vremena, jer mi muškarci mrzimo kad nas cure guše i požuruju.. e da, i ponašaj se malo hladnije prema njemu, to će ga sigurno zbuniti i zagrijati..
    sretno

Starter
    Datum registracije
    27-07-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Puno vam hvala svima! Svi su savjeti dobri,no bojim se dati mu šansu ikada više da me ne bi opet povrijedio

Regularni forumas Avatar od korisnika Wildcat
    Datum registracije
    17-06-08
    Poruka
    105
    Liked
    0 times

Puno vam hvala svima! Svi su savjeti dobri,no bojim se dati mu šansu ikada više da me ne bi opet povrijedio
    osobno mislim da mu ni netrebaš više dati šansu pogotovo zato kaj je on mlađi i nikad se neće tako smiriti ako ćeš mu stalno davati priliku, on će te ostavljati... a i mislim da ti trebaš malo izaći u društvo i naći si nekoga tko će ti posvećivati pažnju, s kim ćeš moći negdi izaći, tko će se truditi oko tebe i na kraju krajeva tko će ti pomoći da zaboraviš ovoga. bila sam u tvojoj situaciji pa znam o čemu ti pričam.

ali ako se zatvoriš, počneš piti ili nekaj treće nikada tako ovoga nećeš zaboravit!

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku