| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Pomoć u Društvo forumu; novi sam na forumu pa neznam mozda je tema već i bila ak je bila ispricavam se ovak zagrijo sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 17
Poruka: 5
![]() | Pomoć novi sam na forumu pa neznam mozda je tema već i bila ak je bila ispricavam se ovak zagrijo sam se za jednu curu koju znam ovak iz videnja i ona mene isto tak. curi sam bio poslo poruku i odgovorila mi je da trenutno nema na racunu da se dopisujemo. proslo je vec 2tjedna htjeo bi jos poslat nesta al sta god napisem ispada mi glupo. pa dal ima tko kakav savjet sta da posaljem? inace cura je dosta povucena a i mlada od mene tak da rekli su mi da je bolje da joj se prvo javim prek poruke. to kazem zato jel ce vjerovatno netko rec da je bolje da joj uletim uzivo. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pomoć hmm.. ti imas 17, a ona je dosta mladja od tebe? srry, al ne mogu ne primjetiti... on toppic.. posalji joj jos jednu poruku ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 17
Poruka: 5
![]() | Re: Pomoć da mlada je 2god ona ima 15 pa i poslo bi joj al neznam sta da posaljem posto mi to nikad nije islo curi slat poruke ko sad ovo mi je inace 1put da se curi javljam sms, vecinom volim izravno i uzivo al to kod ove nepali |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Pomoć Nemoj preko sms-a. Ne, ne... pogotovo ne ako se znate samo iz viđenja, tj. ako niste pričali uživo. Bar ja to tako doživljam: čim mi počne pisati netko koga ne znam uživo, s kime se nikad nisam upoznala ili pričala - ne shvaćam ga ozbiljno i steknem dojam da me se boji (a mnogi me se boje. )... Više volim kada mi frajer dođe ko čovjek, priča sa mnom, nazove itd...To je moj subjektivni savjet i tako to ja doživljavam - možda ne misle sve cure isto. Sve je relativno... Ako je zbilja povučena, i ako zbilja misliš da je bolje da joj se javiš preko sms-a, onda napiši nešto normalno ("ej, bok..bla bla", zovi je na kavu itd... Kao što je rekao klik - bez preseravanja...).Zadnji Uredio Rowanne : 26-01-08 u 17:53. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:18.

Ne, ne... pogotovo ne ako se znate samo iz viđenja, tj. ako niste pričali uživo. Bar ja to tako doživljam: čim mi počne pisati netko koga ne znam uživo, s kime se nikad nisam upoznala ili pričala - ne shvaćam ga ozbiljno i steknem dojam da me se boji (a mnogi me se boje.
)... Više volim kada mi frajer dođe ko čovjek, priča sa mnom, nazove itd...
Ako je zbilja povučena, i ako zbilja misliš da je bolje da joj se javiš preko sms-a, onda napiši nešto normalno ("ej, bok..bla bla", zovi je na kavu itd... Kao što je rekao klik - bez preseravanja...).