| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Pomoć u Društvo forumu; Ma ja ti predlažem da ne šalješ sms to ti nije onak ko što je rekla Rowanne ko da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pomoć Ma ja ti predlažem da ne šalješ sms to ti nije onak ko što je rekla Rowanne ko da je se bojiš (te cure) probaj se malo raspitati o njoj, saznaj što voli i onda ju pozovi na kavu, ali svakako ju osobno pitaj (moja preporuka ) jer preko sms-a ne dolazi uvijek istina (sam sam se uvijerio )
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Pomoć A cemu se raspitavati o njoj okolo, kao da ides u nekakvu organiziranu pljacku pa pripremas teren.... zar nije zanimljivije saznati sto cura voli od nje same, a ne okolo se raspitavati...ako je sramezljiva nazovi ju i pozovi negdje na kavu, naravno ako je zainteresirana... ako nije jbg brate produzi dalje...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: Pomoć pošalji joj poruku, pitaj je da odete na piće ili tako nešto
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |