| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; Da li vas više privlače oni koji su u centru pažnje, općepriznati kao "poželjni", ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Popularni ili samozatajni? Da li vas više privlače oni koji su u centru pažnje, općepriznati kao "poželjni", ili primjećujete one koji se skoro pa skrivaju, bježe od centra, a kad bolje pogledate - potpuno su svoji, furaju neki svoj film i rade to bez obzira na utjecaj na svoju "popularnost"? Pitanje: Zaljubljujete se u slavne ili barem popularne osobe, za koje svi kažu da su super ili više volite samozatajne, koji se ne reklamiraju na sav glas?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Ja volim popularne, samozatajne likove. Ma volim da je tip drustven, i ono faca, al ipak da je malo samozatajan, to mi budi mastu, ne volim sve o njemu saznat odmah , isti momenat, pogotovo ne da glumi neku facu, i hvali se a ubiti je bezvezan. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Popularni ili samozatajni? Više volim samozatajne djevojke...ove druge me nikad nisu posebno privlačile u smislu da bi bio s njima u vezi
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Popularni ili samozatajni? ne volim ove koje su razvikane, takozvane. popularne đevojke....al nije bas sad da volim i samozatajne....recimo da biram neku sredinu....da nije ni ovo ni ono ![]() ![]() ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Ne volim te popularne o kojima mogu napisati esej i prije nego ih osobno upoznam i nabrojati partnerice imenom i prezimenom. Voooolim otkrivati i istraživati i upoznavati nekog postupno. Jednio se tako mogu zaljubiti. Uvijek su mi najzanimljiviji oni koji na fešti stoje u kutu i tajnovito se osmjehuju. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Popularni ili samozatajni? Također kao joks
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Popularni ili samozatajni? Ovisi kako gledas na to popularno. Ako je popularan jer je kreten koji se keri okolo kao paun u vrijeme parenja - ne, hvala. Seljak. Ako je popularan tako da ga svi zovu "dobrim decko" onda vec da. Volim te fazone dobrih deckiju.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? E ja otvorih temu a ni sama nisam odgovorila. Čekam vas tako da se slučajno ne zeznem. Šalim se! Uglavnom. Ja volim popularne dečke, one koji se čuju na sto kilometara, koji brbljaju i svi ih slušaju. Kratko i jasno: volim vođe (he he, neki moderatori će se naći u ovom opisu). Samozatajni nisu ništa za mene, imala bi osjećaj da ih uvijek moram tjerati da nešto kažu, guknu, reknu, prozbore... e neš... ![]() Ne volim muško koje se ne ističe. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: popularni, samozatajni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.