Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; pa dobro onda ak ti tako kažeš...znači tebe više privlače samozatajni tipovi p.s. ko je uopće ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-02-08, 21:37   #91 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 16
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl
Re: Popularni ili samozatajni?

pa dobro onda ak ti tako kažeš...znači tebe više privlače samozatajni tipovi

p.s. ko je uopće rekao da je umišljenost vrlina, pa ja baš zato volim takve dečke zbog te njihove mane kao što ti kažeš, jednostavno volim kad je netko umišljen, netreba odmah biti bučan, i općenito ta ih umišljenost i čini zgodnijima, zrače tom nekog vibrom punom samopouzdanja
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 00:08   #92 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Ne podcjenjujem tvoje mišljenje... ali sa 15 godina i ja sam volio Spice Girls. Nisu bile samozatajne. Štoviše.... skroz suprotno.

Ah, naučit ćeš sa vremenom da ne ujeda pas koji laje. Mislio sam kad sam vidio nick da je riječ o malko mlađoj forumašici. ah, tvoje vrijeme dolazi my young Radovan.
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 10:15   #93 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Samozatajne djevojke, koje cijelo vrijeme briju svoj đir da su debele, da se nikome ne sviđaju, da imaju 101 manu i nemaju vrlina, da jedino one nisu normalne...

...i onda kad se napokon opuste, i kad se "zaljube", pokažu svoje pravo lice i koliko su zapravo super, divljaju više nego bilo koja ufurana curica, a u seksu mogu zasjeniti svaku sponzorušicu koja živi za sexom s milijunašima!!!
Star 26-02-08, 17:53   #94 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Svatko ima svoj stav, (ne)temeljen na svojim godinama, i nije fora da se netko osuđuje.

Ronaldinho_girl će možda padat na umišljene tipove i skužit da su jadnici pa preć na samozatajne, a možda će nabasati na dečka koji je samopouzdan, pametan i umišljen pa će se u njenoj glavi teza o popularnom i samopouzdanom održati. Sve je to relativno.

Ne postoji točan ili pogrešan odgovor, postoji samo život i iskustvo koje donosi

Zadnji Uredio Arylin : 26-02-08 u 17:56.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 17:57   #95 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 16
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Mislio sam kad sam vidio nick da je riječ o malko mlađoj forumašici. ah, tvoje vrijeme dolazi my young Radovan.
ma da,sad razmišljam o promjeni nicka...
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 18:36   #96 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 53
nina_21 je zabranio reputaciju

meni je svejedno, samo da ih je što više
nina_21 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 14:21   #97 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika bloody_filthy

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 273
bloody_filthy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Da li vas više privlače oni koji su u centru pažnje, općepriznati kao "poželjni", ili primjećujete one koji se skoro pa skrivaju, bježe od centra, a kad bolje pogledate - potpuno su svoji, furaju neki svoj film i rade to bez obzira na utjecaj na svoju "popularnost"?

Pitanje: Zaljubljujete se u slavne ili barem popularne osobe, za koje svi kažu da su super
ili
više volite samozatajne, koji se ne reklamiraju na sav glas?
Pa popularne,samozatajne i zgodne likove.
Ne volim da se reklamira,da inicira popularnost,ali ako je popularan bez toga da izaziva popularnost,a na neki način karakterno samozatajan,onda je taman.
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 15:30   #98 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Joj mah pustite me tih umisljejuh frajera,koji su u centu paznju,pogledajte samo na britney Spears.ili paris hilton..ili oni likovi iz BSB,,sto ja znam to su budale,al ja takve ne podnosim....
Radije bi bila sa nekim,tko je onako ok, osoba,simpaticna,cool,ehhe
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 15:50   #99 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

nesto tipa ja mislis...?
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 16:08   #100 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Slusaj, bolje biti pak sam ili solo,nego da te netko zaj,i gazi i goovri ti sto smijes,sto ne smijes..a opet treba traziti onog rpavog,meni je nazalost ta osoba uteklaaaaaaa..nema ga vise,ko da ne postoji,jojj,uuff.a a TAKO JE SLADAKKKK I KAKOI GA NECE SVE CURE OBOZOVATI..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: popularni, samozatajni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114