| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; pa dobro onda ak ti tako kažeš...znači tebe više privlače samozatajni tipovi p.s. ko je uopće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Popularni ili samozatajni? pa dobro onda ak ti tako kažeš...znači tebe više privlače samozatajni tipovi ![]() p.s. ko je uopće rekao da je umišljenost vrlina, pa ja baš zato volim takve dečke zbog te njihove mane kao što ti kažeš, jednostavno volim kad je netko umišljen, netreba odmah biti bučan, i općenito ta ih umišljenost i čini zgodnijima, zrače tom nekog vibrom punom samopouzdanja
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
| | #92 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Popularni ili samozatajni? Ne podcjenjujem tvoje mišljenje... ali sa 15 godina i ja sam volio Spice Girls. Nisu bile samozatajne. Štoviše.... skroz suprotno. Ah, naučit ćeš sa vremenom da ne ujeda pas koji laje. Mislio sam kad sam vidio nick da je riječ o malko mlađoj forumašici. ah, tvoje vrijeme dolazi my young Radovan.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Samozatajne djevojke, koje cijelo vrijeme briju svoj đir da su debele, da se nikome ne sviđaju, da imaju 101 manu i nemaju vrlina, da jedino one nisu normalne... ...i onda kad se napokon opuste, i kad se "zaljube", pokažu svoje pravo lice i koliko su zapravo super, divljaju više nego bilo koja ufurana curica, a u seksu mogu zasjeniti svaku sponzorušicu koja živi za sexom s milijunašima!!!
__________________ |
| | |
| | #94 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Popularni ili samozatajni? Svatko ima svoj stav, (ne)temeljen na svojim godinama, i nije fora da se netko osuđuje. Ronaldinho_girl će možda padat na umišljene tipove i skužit da su jadnici pa preć na samozatajne, a možda će nabasati na dečka koji je samopouzdan, pametan i umišljen pa će se u njenoj glavi teza o popularnom i samopouzdanom održati. Sve je to relativno. Ne postoji točan ili pogrešan odgovor, postoji samo život i iskustvo koje donosi Zadnji Uredio Arylin : 26-02-08 u 17:56. |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Popularni ili samozatajni? Citat:
![]()
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. | |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 53
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? meni je svejedno, samo da ih je što više ![]()
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 273
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Citat:
![]() Ne volim da se reklamira,da inicira popularnost,ali ako je popularan bez toga da izaziva popularnost,a na neki način karakterno samozatajan,onda je taman. ![]()
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Joj mah pustite me tih umisljejuh frajera,koji su u centu paznju,pogledajte samo na britney Spears.ili paris hilton..ili oni likovi iz BSB,,sto ja znam to su budale,al ja takve ne podnosim.. ![]() ![]() ![]() ..Radije bi bila sa nekim,tko je onako ok, osoba,simpaticna,cool,ehhe ![]() |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Slusaj, bolje biti pak sam ili solo,nego da te netko zaj,i gazi i goovri ti sto smijes,sto ne smijes..a opet treba traziti onog rpavog,meni je nazalost ta osoba uteklaaaaaaa..nema ga vise,ko da ne postoji,jojj,uuff.a a TAKO JE SLADAKKKK I KAKOI GA NECE SVE CURE OBOZOVATI.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: popularni, samozatajni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

..