| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; to je individualno, nek biraju šta se njima naviše sviđa.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Citat:
Citat:
Hm...dal da podcjenim tvoje misljenje, a 15 ti je godina tek... ![]() Ma vidjet ćeš za koju godinu tko će ti bit jebač ![]() Citat:
Ne spadam ni u jedne ni u druge, otvoren sam, znam što želim, a volim i želim normalne i otvorene cure. Nije mi bitno gdje spadaju nego da su meni zanimljive.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |||
| | |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Hm... nikad mi se nije svidio lik koji je u cenru pažnje cijelog društva... Nemora dečko biti samozatajan ili popularan... glavno nekako je uvijek da je opušten, tajanstven, da ima smisla za humor... ![]() neznam- nemora bit prezgodan- glavno da ima "ono nešto" radi čega me seksualno privlači i/ili na neki dr. način dobiva moju pažnju... ![]()
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Draže su mi samozatajne.. ali hey - ako se slažemo i razumijemo.. može biti neznam kako lajava.
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Svako od nas ima po 100 odgovora na isto pitanje, a samo je jedno točno, pa onda nije čudno da se gubimo u onome što želimo/ne želimo, ili u onome što je/nije!
__________________ |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Ja mislim da sam ovo vec negdje pisala,ili kometara,ako vec nisu me gdje pobrisali,al nema veze..ja se isto sa ovim szvarima nekad zapitam,sto je u tim ljudima tako cudno,da se ponasaju ko da su u centru paznje,i da su full popularni,pitanje je tko su ti ljudi?- ![]() I nisu mi ti likovi jasni,(popularni, samozatajni,oprezni,a ustvari se ponasaju ko kreteni..ili imam krivo) ![]() |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Da vam odmaj kazem,da mene isto tako nikad nisu previse privlaciic oni koji su kvazi popularni,koji se k,,kako imaju, lijepo auto,puno cura,da ih oni mogu sve redom poj..ili nesto slicno toga.nego lik mora biti jednostavan,svoj,da ga sa strane nitko ne sputava,i da se previse ne obazire na to tko sto ima,i da ce on ti isto imati,kao svi..ihh.. A i znala bi,sretat i samozatajne likove..tja,, |
| | |
![]() |
| Tagovi: popularni, samozatajni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.