| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Ja volim popularne dečke, one koji se čuju na sto kilometara, koji brbljaju i svi ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Popularni ili samozatajni? paznju su mi oduvijek privlacile osobe koje se po necemu isticu od drugih, pa sma se tako uglavnom zaljubljivala u cudake LOL. ne moraju biti niti populani niti samozatajni, nego jednostavno privuci moju paznju nekim svojim djelom, stavom, cim_vec... npr. sadasnjeg decka sam primjetila zato jer je tu noc valjao vic za vicom i svi smo pucali od smijeha da bi na kraju kad je odlazio u skodu feliciu strpao 8 osoba + jednog decka u bunker
__________________ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Pažnju mi uvijek privlače one koje imaju bar četvorku u majici ... bez obzira da li na stolu plešu uz cajke ili u kutu čitaju "Fenomenologiju duha". A zaljubljujem se u sve redom.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Popularni ili samozatajni? Popularne cure bar što sam doživljavao u mojoj okolici su one koje su "popularne" među dečkima i tada se puno o njima priča (i dobro i loše) ali ovaj drugi samozatajni tip je ustvari pravi tip, nedaju se lako, ogovara ih se jer su takve i ne padaju na one "popularne" dečke nego pažljivo izbiru i zbog tog takva cura kad izabere dečka taj mora bit sretan s tim i trudit se ne zajebat jer je vrijedna truda! Pozdrav dvjema...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? popularne ili samozatajne svejedno mi je...necim mi mora privuci paznju a kasnije slijedi jos vece uzbudjenje...otkrivanje nepoznatog a jos ako ima ono sto trazi Ibort hehehe ... majka priroda se potrudila da mi privuce paznju (ili Glumicic ) |
| | |
![]() |
| Tagovi: popularni, samozatajni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

Pozdrav dvjema...