Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Ja volim popularne dečke, one koji se čuju na sto kilometara, koji brbljaju i svi ih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-07-07, 22:43   #11 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,653
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Popularni ili samozatajni?

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja volim popularne dečke, one koji se čuju na sto kilometara, koji brbljaju i svi ih slušaju. Kratko i jasno: volim vođe (he he, neki moderatori će se naći u ovom opisu).
i admini
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 22:43   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

paznju su mi oduvijek privlacile osobe koje se po necemu isticu od drugih, pa sma se tako uglavnom zaljubljivala u cudake LOL. ne moraju biti niti populani niti samozatajni, nego jednostavno privuci moju paznju nekim svojim djelom, stavom, cim_vec... npr. sadasnjeg decka sam primjetila zato jer je tu noc valjao vic za vicom i svi smo pucali od smijeha da bi na kraju kad je odlazio u skodu feliciu strpao 8 osoba + jednog decka u bunker
Star 05-07-07, 00:07   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

i jedne i druge ako nije foliranje i gluma , u svakom slučaju osoba nečim mora zračiti da bi mi privukla pažnju
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 00:11   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

samozatajene su za mene
Reaper je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 00:17   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

samopopularne
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 00:44   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Pažnju mi uvijek privlače one koje imaju bar četvorku u majici ... bez obzira da li na stolu plešu uz cajke ili u kutu čitaju "Fenomenologiju duha".

A zaljubljujem se u sve redom.
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 07:36   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Popularne cure bar što sam doživljavao u mojoj okolici su one koje su "popularne" među dečkima i tada se puno o njima priča (i dobro i loše) ali ovaj drugi samozatajni tip je ustvari pravi tip, nedaju se lako, ogovara ih se jer su takve i ne padaju na one "popularne" dečke nego pažljivo izbiru i zbog tog takva cura kad izabere dečka taj mora bit sretan s tim i trudit se ne zajebat jer je vrijedna truda! Pozdrav dvjema...
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 07:59   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
samopopularne
Da, te su najbolje. Popularne zbog svoje samozatajnosti
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 08:50   #19 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Pažnju mi uvijek privlače one koje imaju bar četvorku u majici ... bez obzira da li na stolu plešu uz cajke ili u kutu čitaju "Fenomenologiju duha".
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 09:34   #20 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

popularne ili samozatajne svejedno mi je...necim mi mora privuci paznju
a kasnije slijedi jos vece uzbudjenje...otkrivanje nepoznatog

a jos ako ima ono sto trazi Ibort hehehe ... majka priroda se potrudila da mi privuce paznju (ili Glumicic )
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: popularni, samozatajni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108