Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Ja volim popularne, samozatajne likove. Ma volim da je tip drustven, i ono faca, al ipak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 09:50   #21 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Re: Popularni ili samozatajni?

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ja volim popularne, samozatajne likove.
Ma volim da je tip drustven, i ono faca, al ipak da je malo samozatajan, to mi budi mastu, ne volim sve o njemu saznat odmah , isti momenat, pogotovo ne da glumi neku facu, i hvali se a ubiti je bezvezan.
......nemam što više dodati...........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 10:07   #22 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

pa bemti..ja sam sve o chemu vi mashtate..joj...
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 13:01   #23 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ja volim popularne, samozatajne likove.
Ma volim da je tip drustven, i ono faca, al ipak da je malo samozatajan, to mi budi mastu, ne volim sve o njemu saznat odmah , isti momenat, pogotovo ne da glumi neku facu, i hvali se a ubiti je bezvezan.
E ako si našla jednog takvog, plaćam ti piće cijelu večer (i tebi i njemu). A zašto sam ovo tako olako obećao? Zato što takav - ne postoji.

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Pažnju mi uvijek privlače one koje imaju bar četvorku u majici ... bez obzira da li na stolu plešu uz cajke ili u kutu čitaju "Fenomenologiju duha".

A zaljubljujem se u sve redom.

Majstor ostaje majstor.

Da mogu, dao bih ti 76 rep+, a ovako, ide samo jedan.

I da odgovorim na pitanje: samozatajne.

Ove "popularne" ja zovem "lajave lapače", a takve ne volim. Naravno, ne treba generalizirat, ali kad bih generalizirao, to bi bilo tako.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 16:17   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-07-07
Poruka: 127
esperanza2 se izdvaja iz mase

Ja se držim zlatne sredine
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 16:30   #25 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
E ako si našla jednog takvog, plaćam ti piće cijelu večer (i tebi i njemu). A zašto sam ovo tako olako obećao? Zato što takav - ne postoji.
Ne postoji tip koji je faca u drustvu i svi ga respektiraju, ali malo je samozatajan? Nije neki cudak koji sjedi u kutu i nitko nezna nista o njemu, nego je tip sa smislom za humor, zgodan, ali ne mora glumatat neku facu da bi to stvarno bija? Jednostavno je faca, bez prenemaganja i glumatanja.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 16:34   #26 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ovisno o tome što ti shvaćaš pod pojmom "faca" a što pod pojmom "prenemaganja i glumatanja"

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 16:48   #27 (permalink)
eva
Pure Intuition

eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Pod pojmom prenemaganje i glumatanje smatram likove koji se pretjerano k**** da bi nadoknadili nesto sta nemaju, s novim autom, sa brdom mišića ili necim trecim. Nemaju "soli" u glavi pa to nadoknaduju na taj nacin. Faca je tip, koji je dovoljno pametan, duhovit i jos podosta toga da mu takvo preseravanje ne treba, imao on ovo ili ono na prvi pogled vizualno ili nemao, ljudi ga respektiraju zbog onoga sta on je, a ove kvazi popularne likove simpatiziraju samo zbog toga sta su oni osim sebe i druge uspjeli uvjerit da su nesto, a nisu. Popularnost u tih kvazi - popularnih likova je vecinom kratkog vijeka, jer ih ljudi brzo otkriju, dok je faca-uvik faca.

eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 16:55   #28 (permalink)
women loving misogynist

Eto vidiš...

Čak i po tvojem shvaćanju, "faca" nije "popularan". On je poštovan, cijenjen, uvažavan... ali ne i popularan

Uostalom, "popularnost" faci nije ni potrebna.

Prema tome, "faca" i "popularnost" - ne idu skupa.

Sorry, ništa od pića cijelu večer.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 17:00   #29 (permalink)
eva
Pure Intuition

A po cemu si to zakljucija? Ako se netko ne prenemaze nije popularan?
Popularnost faci nije potrebna, al je popularan htio on to ili ne.

P.S. Pari da ja sa tebom pisem o tome radi pica.

eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 17:01   #30 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Eto vidiš...

Čak i po tvojem shvaćanju, "faca" nije "popularan". On je poštovan, cijenjen, uvažavan... ali ne i popularan

Uostalom, "popularnost" faci nije ni potrebna.

Prema tome, "faca" i "popularnost" - ne idu skupa.

Sorry, ništa od pića cijelu večer.
Imas dvije vrste popularnosti. Ono sto je po mom misljenju dobra i losa reputacija, glas, pizda materina...
Netko je popularan po svom primitivnom izrazavanju fizicke, materijalnje ili one umišljene intelektualne velicine/snage.
A postoje i oni momci - "dobri momci" (doduse, ta dva pojma ne idu zajedno jer vi nikako ne mozete biti dobri, ali ste bolji od onih najgorih.). I oni su popularni, ali na jedan poželjan nacin. U stilu "svaka mama bi ga za zeta."
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: popularni, samozatajni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108