Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva A po cemu si to zakljucija? Ako se netko ne prenemaze nije popularan? Popularnost faci nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 18:07   #31 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Popularni ili samozatajni?

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
A po cemu si to zakljucija? Ako se netko ne prenemaze nije popularan?
Popularnost faci nije potrebna, al je popularan htio on to ili ne.
A onda, očito, pojam "popularnost" shvaćamo na različiti način.

Citat:
P.S. Pari da ja sa tebom pisem o tome radi pica.
Naravno da ne.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:12   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
U stilu "svaka mama bi ga za zeta."

Taj sam!

Ma šta za zeta ... svaka mama bi me za kćerku poželjela.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:16   #33 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A onda, očito, pojam "popularnost" shvaćamo na različiti način.
Ocito, al ajde za sve koji taj pojam svacaju kao i ti ; volim samozatajne, ali face, bili oni "popularni" ili ne.

Citat:
Naravno da ne.
Znam da znas da nisam, al da ne ispadne...

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:19   #34 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Ocito, al ajde za sve koji taj pojam svacaju kao i ti ; volim samozatajne, ali face, bili oni "popularni" ili ne.
Što bi rekao Ibort: Taj sam! (a i skroman sam, kao što vidiš )

Citat:

Znam da znas da nisam, al da ne ispadne...
Ma nema šta ispadat, ne brini...
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:38   #35 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Što bi rekao Ibort: Taj sam! (a i skroman sam, kao što vidiš )

Tko je rekao da treba bit skroman?

Faca je i svjestan da je faca, ali ne trebaju mu drugi da mu to konstantno potvrduju.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:58   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,479
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
popularne ili samozatajne svejedno mi je...necim mi mora privuci paznju
a kasnije slijedi jos vece uzbudjenje...otkrivanje nepoznatog

a jos ako ima ono sto trazi Ibort hehehe ... majka priroda se potrudila da mi privuce paznju (ili Glumicic )
ja recimo tak jako pjevam da uopće ne primjetiš kak imam jedva trojku i to ak se napušem ko pura
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 20:50   #37 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja nevolim upoće glasne osobe; koje se cerekaju, viču dok pričaju, a sve samo zato da ih spaze drugi. To nije znak "vođe", više znak da ih pere nesigurnost i egotripovi!
Volim zanimljive, brbljave u toj mjeri da ne smišljaju kako da spuste (odgovor) 5min, a o5 ni laprdanje tek toliko da se priča!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 10:27   #38 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,141
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
ja recimo tak jako pjevam da uopće ne primjetiš kak imam jedva trojku i to ak se napušem ko pura
bitna rijec je "trojka" (slabija ili jaca manje bitno)... a mnogi ce ti potvrditi (bez obzira zene ili tipovi) da je to savrsena velicina misicu slatki
Star 06-07-07, 10:34   #39 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,415
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ja volim sve kaj mladi vole.
Star 06-07-07, 10:37   #40 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,892
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

O.k. vidjeh ovdje ove dvoje izjave...

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
bitna rijec je "trojka" (slabija ili jaca manje bitno)... a mnogi ce ti potvrditi (bez obzira zene ili tipovi) da je to savrsena velicina misicu slatki
Citat:
I da odgovorim na pitanje: samozatajne.

Ove "popularne" ja zovem "lajave lapače", a takve ne volim. Naravno, ne treba generalizirat, ali kad bih generalizirao, to bi bilo tako.
...i mislim si... em nemam troku... em sam lajava...

... još onaj traži rokericu

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: popularni, samozatajni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114