Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: L o r e n a volim samozatajne dečke, nikada me nebi mogao privuč dečko koji je &...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-07, 13:39   #71 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase
Re: Popularni ili samozatajni?

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
volim samozatajne dečke, nikada me nebi mogao privuč dečko koji je "glasan", izigrava frajera i mora bit glavni u društvu. to mi je štoviše odbojno i napadno i odmah u startu preseratorski i jadno. za mene su to kompleksaši!

ne slažem se s Mateom-Sb, ne možeš tvrditi da su sve žene ovakve ili onakve kad to jednostavno nije tqako. možda su tebe tvoja iskustva poučila drugačije ali radi toga ne možeš suditi o ostatku ženske populacije..

još si rekao da cure u 99.9% slučajeva mogu imati samo divljaci i seljačine, ne znam kojom se ti teorijom vodiš (vjerojatno isto svojim iskustvom) ali ni tu se ne slažem s tobom. . ja naprotiv imam sve prijateljice koje u adolescentskim godinama nisu bile sa mangupima i divljacima..

naveo si primjer i za aute, lovu... tu pričamo kakav nas tip osobe privlači, a meni se čini da ti sve cure u određenimgodinam prispodobljuješ određenomtipu sponzoruša! al to je isto vjerojatno tvoje osobno iskustvo!
pa dobro kolegice ak je tako kako ti kažeš zašto je ženska populacija na ovom topicu,čak 90 posto izuzev teice (žena voli divlje i glasne) izjavila kao voli većinom samozatajne dečke..da li se takva situacija nalazi samo na forumima,a i u stvarnom životu.?.dal to sve djevojke stvarno misle ili žele ispasti dobrice na netu i pokupiti kakvu reputaciju?.

ne branim dečke,da se zna jer je isti tolki postotak izjavio dosad da voli samozatajne..no kako onda objašnjavaš tu činjenicu?..
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:47   #72 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,470
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

O kakvoj ti reputaciju pričaš? Zašto bi itko pisao nešto što ne misli
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:52   #73 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 20
Poruka: 263
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase

Popularne djevojke i samozatajne dečke.
shaczrovichovsky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:54   #74 (permalink)
Regularni forumas

pa zar je moguće da sve ovdje djevojke misle isto?....da su sve super djevojčice kao što pišu?

imam osjećaj da u većini tema pišu ono što bi ljudi željeli čuti,a ne ono što one stvarno misle...
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:59   #75 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

To ja ne znam... ali znam da nemaju ništa od toga da pišu ono što bi netko drugi htio čuti.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:02   #76 (permalink)
Regularni forumas

mislim da imaju,samozadovoljstvo.....da će biti bolje osobe od onog što jesu zaista..ali nikog ne poznam naosob,tako da... moja teorija je praktično eksperimentalno neizvediva..
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:07   #77 (permalink)
Cobeta

A nemam pojma.. ja krećem od sebe, i uvijek pišem ono što mislim, za druge ne znam
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 15:52   #78 (permalink)
Regularni forumas

drugii očito prvo kreću od drugih,a tek onda od sebe..
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 16:27   #79 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,666
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

samozatajne cure

Tolleranza Zero
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 16:34   #80 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

samozatajne cure

nema bolje od mirne cure ljepog osmjeha, a ipak da je malo opičena (po potrebi)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: popularni, samozatajni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113