| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: L o r e n a volim samozatajne dečke, nikada me nebi mogao privuč dečko koji je &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Citat:
) izjavila kao voli većinom samozatajne dečke..da li se takva situacija nalazi samo na forumima,a i u stvarnom životu.?.dal to sve djevojke stvarno misle ili žele ispasti dobrice na netu i pokupiti kakvu reputaciju?.![]() ![]() ne branim dečke,da se zna jer je isti tolki postotak izjavio dosad da voli samozatajne..no kako onda objašnjavaš tu činjenicu?.. ![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #74 (permalink) |
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? pa zar je moguće da sve ovdje djevojke misle isto?....da su sve super djevojčice kao što pišu? ![]() imam osjećaj da u većini tema pišu ono što bi ljudi željeli čuti,a ne ono što one stvarno misle...
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #76 (permalink) |
![]() | Re: Popularni ili samozatajni? mislim da imaju,samozadovoljstvo.....da će biti bolje osobe od onog što jesu zaista..ali nikog ne poznam naosob,tako da... moja teorija je praktično eksperimentalno neizvediva..
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? samozatajne cure ![]() nema bolje od mirne cure ljepog osmjeha, a ipak da je malo opičena (po potrebi) ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: popularni, samozatajni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:24.

) izjavila kao voli većinom samozatajne dečke..da li se takva situacija nalazi samo na forumima,a i u stvarnom životu.?.dal to sve djevojke stvarno misle ili žele ispasti dobrice na netu i pokupiti kakvu reputaciju?.