| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; samozatajna...takva mi je slada, draza, ugodnije je s njom, stoji s nogama cvrsto na zemlji.....zapravo....., jedino moja frizerka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Popularni ili samozatajni? samozatajna...takva mi je slada, draza, ugodnije je s njom, stoji s nogama cvrsto na zemlji.....zapravo....., jedino moja frizerka spada na popis sada....ziher je samozatajna....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Popularni ili samozatajni? ja volim popularne umišljene tipove,oni su nekak iskusniji, samopouzdaniji, i u fizičkom smislu su zgodniji, dok su ovi samozatajni tipovi jadnici,iskompleksirani,uplašeni...to je moje viđenje popularnih i samozatajnih dečkića, nemojte me odmah popljuvat... ![]()
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? naravno da nije tako Citat:
Umišljeni tipovi su ti iskompleksirani. naučit ćeš... Zadnji Uredio Dar1 : 25-02-08 u 20:03. | |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? Citat:
Kada odrasteš shvatit ćeš da nije tako, tj. da je daleko od toga...
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Popularni ili samozatajni? pa vjerujem da su umišljeni tipovi iskompleksirani, uostalom svaki čovjek ima neke komplekse (osim mene,ja sam savršena)al se barem zbog toga ne skrivaju u mišje rupe p.s to je moje mišljenje, vi ga možete komentirat, al ne i podcjenjivat zbog mojih godina
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Popularni ili samozatajni? Definitivno me vise privlace samozatajne cure, nekako su misterioznije i uvijek zanimljive. Uglavnom su i "mudrije" od ovih popularnih. Opet nije dobro ni da su šutljive i sramežljive... Ma, sve je to relativno ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #90 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularni ili samozatajni? uopće ne podcjenjujem tvoje godine, samo ti kažem da si skroz u krivu. Ono što ti misliš da su vrline, zapravo su mane. npr. umišljenost je velika mana. Takvi tipovi uopće nisu zgodniji od ovih drugih kao što ti kažeš. itd.. Ti si sad u dobi kada te privlače oni koji su glasniji, oni koji se prave važni... oni koji će ti za par godina ići na živce. |
| | |
![]() |
| Tagovi: popularni, samozatajni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

)