Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Popularni ili samozatajni? u Društvo forumu; samozatajna...takva mi je slada, draza, ugodnije je s njom, stoji s nogama cvrsto na zemlji.....zapravo....., jedino moja frizerka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-07, 19:09   #81 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Popularni ili samozatajni?

samozatajna...takva mi je slada, draza, ugodnije je s njom, stoji s nogama cvrsto na zemlji.....zapravo....., jedino moja frizerka spada na popis sada....ziher je samozatajna....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:48   #82 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,466
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Tiha voda brege valja

za prijatelje svakako volim one sto se otimaju za mikrofon, a za ''neprijatelje''- dakle ove druge, bolje da su malo tisi (ja se tako bolje cujem)
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 14:09   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 780
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Jebiga, to zavisi od trenutnog impulsa. Odnosno od mog rapoloženja. .
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 17:49   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,617
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Popularni tj. brbljavi, ne volim tihe i sramežljive dečke.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:33   #85 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

ja volim popularne umišljene tipove,oni su nekak iskusniji, samopouzdaniji, i u fizičkom smislu su zgodniji, dok su ovi samozatajni tipovi jadnici,iskompleksirani,uplašeni...to je moje viđenje popularnih i samozatajnih dečkića, nemojte me odmah popljuvat...
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:59   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,407
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
ja volim popularne umišljene tipove,oni su nekak iskusniji...D
naravno da nije tako

Citat:
...dok su ovi samozatajni tipovi jadnici,iskompleksirani,uplašeni...
niti ovo nije točno.

Umišljeni tipovi su ti iskompleksirani. naučit ćeš...

Zadnji Uredio Dar1 : 25-02-08 u 20:03.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 20:02   #87 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
ja volim popularne umišljene tipove,oni su nekak iskusniji, samopouzdaniji, i u fizičkom smislu su zgodniji, dok su ovi samozatajni tipovi jadnici,iskompleksirani,uplašeni...to je moje viđenje popularnih i samozatajnih dečkića, nemojte me odmah popljuvat...
A tek ti je 15 god

Kada odrasteš shvatit ćeš da nije tako, tj. da je daleko od toga...
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 20:08   #88 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

pa vjerujem da su umišljeni tipovi iskompleksirani, uostalom svaki čovjek ima neke komplekse (osim mene,ja sam savršena)al se barem zbog toga ne skrivaju u mišje rupe

p.s to je moje mišljenje, vi ga možete komentirat, al ne i podcjenjivat zbog mojih godina
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 20:15   #89 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 23
Poruka: 265
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

Definitivno me vise privlace samozatajne cure, nekako su misterioznije i uvijek zanimljive. Uglavnom su i "mudrije" od ovih popularnih.
Opet nije dobro ni da su šutljive i sramežljive...

Ma, sve je to relativno
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 20:19   #90 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,407
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

uopće ne podcjenjujem tvoje godine, samo ti kažem da si skroz u krivu. Ono što ti misliš da su vrline, zapravo su mane. npr. umišljenost je velika mana. Takvi tipovi uopće nisu zgodniji od ovih drugih kao što ti kažeš. itd..
Ti si sad u dobi kada te privlače oni koji su glasniji, oni koji se prave važni... oni koji će ti za par godina ići na živce.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: popularni, samozatajni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113