aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to traje i traje i traje i boli i boli i u 3pm.....
Raspravljate o temi postoje li konačni bezbolni prekidi? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; što mislite o odnosima koji nemaju budućnosti? dakle, prevelika sličnost između dvije osobe u nekim stvarima, a prevelike razlike tamo ...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to traje i traje i traje i boli i boli i u 3pm.....
je, pa pukne, pa boli pa si u kurcu i tako to, al se nakon nekog vrimena pocnes osjecat bolje, samo ti fali ta osoba i tako, uglavnom kako god okrenes sranje... al bolje prekinut prije nego posli, ako je ihod poznat naravno... pokusajte zivit skupa, ako se ne pobijete ima nade, inace ce sve izac na vidjelo.
prije svega ako želiš prekinuti takav odnos moraš biti zbilja vrlo odlučna u tome. jednostavno jednog dana sve veze presječeš. izbrišeš brojeve mail adrese i to. ne javljaš se na pozive. drugim riječima treba beskompromisno okrenuti novu sranicu, i nijednom ne pokleknuti. to zahtijeva dosta discipline, ali može se. nakon nekog vremena puno stvari postane jasnije. vremenski odmak je dobra stvar, naravno, ako to zbilja želiš.
teoretski je to ispravno Penny...praksa?
e da...to zna preć u agoniju
ja sam onda vjerojatno idijot,slab karaket,cmizdravica i šta sve ne![]()
ma nisizaključak je da ne postoje bezbolni prekidi, nije nas Bog napravio od kamena pa da ne osjećamo ništa. pa i kad si beskompromisan u odluci da prekineš s nekim ne znači da to prihvaćaš lako. treba znati što želiš i kako tome pristupiti..
zbunjuje me samo to što s nekim osobama prekidi ili odlasci nisu ni dramatični ni teški nit patiš nakon svega
dok u ovakvim nekim situacijama ne znaš di ti je dupe, a di glavakao da, osim što nisi dosljedan što se emocija tiče, postoji taj strah kako će druga osoba reagirati i prihvatiti to (iako si nekako uvjeren da dijelite mišljenje po pitanju vašeg odnosa)
![]()