| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi postoje li konačni bezbolni prekidi? u Društvo forumu; što mislite o odnosima koji nemaju budućnosti? dakle, prevelika sličnost između dvije osobe u nekim stvarima, a prevelike razlike tamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 40
![]() | postoje li konačni bezbolni prekidi? što mislite o odnosima koji nemaju budućnosti? dakle, prevelika sličnost između dvije osobe u nekim stvarima, a prevelike razlike tamo gdje ih ne bi smjelo biti. je li vam teško prekinuti neki takav "ovisnički" odnos? ono, niste ni vrit ni mimo, ali ne možete jedno bez drugog? ne radi se tu samo o fizičkoj privlačnosti, već dijelite neke tajne, važne događaje, kroz štošta prolazite skupa, no imate drukčije poglede na život. npr. jedno od vas je ekstrovertirano, druželjubivo i hiperaktivno, a drugo je povučenije, sramežljivo... dakle, niste još zreli za neku ozbiljnu vezu, oboje na neki način neiživljeni i to se manifestira na različite načine. kako prekinuti takav odnos? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoje li konačni bezbolni prekidi? je, pa pukne, pa boli pa si u kurcu i tako to, al se nakon nekog vrimena pocnes osjecat bolje, samo ti fali ta osoba i tako, uglavnom kako god okrenes sranje... al bolje prekinut prije nego posli, ako je ihod poznat naravno... pokusajte zivit skupa, ako se ne pobijete ima nade, inace ce sve izac na vidjelo.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoje li konačni bezbolni prekidi? prije svega ako želiš prekinuti takav odnos moraš biti zbilja vrlo odlučna u tome. jednostavno jednog dana sve veze presječeš. izbrišeš brojeve mail adrese i to. ne javljaš se na pozive. drugim riječima treba beskompromisno okrenuti novu sranicu, i nijednom ne pokleknuti. to zahtijeva dosta discipline, ali može se. nakon nekog vremena puno stvari postane jasnije. vremenski odmak je dobra stvar, naravno, ako to zbilja želiš.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoje li konačni bezbolni prekidi? ma nisi zaključak je da ne postoje bezbolni prekidi, nije nas Bog napravio od kamena pa da ne osjećamo ništa. pa i kad si beskompromisan u odluci da prekineš s nekim ne znači da to prihvaćaš lako. treba znati što želiš i kako tome pristupiti..
__________________ You only live twice |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 40
![]() | Re: postoje li konačni bezbolni prekidi? ![]() zbunjuje me samo to što s nekim osobama prekidi ili odlasci nisu ni dramatični ni teški nit patiš nakon svega dok u ovakvim nekim situacijama ne znaš di ti je dupe, a di glava kao da, osim što nisi dosljedan što se emocija tiče, postoji taj strah kako će druga osoba reagirati i prihvatiti to (iako si nekako uvjeren da dijelite mišljenje po pitanju vašeg odnosa) ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoje li konačni bezbolni prekidi? Citat:
![]() ako želiš prekinuti, prvo se moraš pozabaviti svojim razmišljanjima i osjećajima, a potom time kako će to ta druga osoba prihvatiti. ja tak mislim.
__________________ You only live twice | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

zaključak je da ne postoje bezbolni prekidi, nije nas Bog napravio od kamena pa da ne osjećamo ništa. pa i kad si beskompromisan u odluci da prekineš s nekim ne znači da to prihvaćaš lako. treba znati što želiš i kako tome pristupiti..