| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Potpuni stranci... u Društvo forumu; Pitanje i za muške i za ženske - jeste li ikada nazvali potpunog neznanca i pozvali ga na kavu... kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-08-07 Godina: 24
Poruka: 4
![]() | Potpuni stranci... Pitanje i za muške i za ženske - jeste li ikada nazvali potpunog neznanca i pozvali ga na kavu... kako u takvim situacijama pravilno postupiti da se ne stekne dojam psihopatske uhode ili neceg slicnog? Da li suprotnoj strani takve stvari služe isključivo za ego-boost? Što bi vi učinili da vam se desi tako nešto? Čisto hipotetsko razmatranje. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Potpuni stranci... LOOL znas mene zove svaki dan neki tip na mob. stavio me na besplatno(?!) nit ja njega nit on mene. kao zna neke moje frendove i raspito se malo o meni. meni to malo cudno jer me nikad nije vidio nit razgovaro samnom. a ipak me zove i pricamo. zeli samo da odemo na kavu. a meni opet nije jasno ZASTO??
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Potpuni stranci... Evo konkretne situacije u kojoj se našao jedan frend - prije nekoliko mjeseci vidio je jednu trebu, izmjenio sa njom nekoliko riječi. U to vrijeme je bio u vezi... spletnom okolnosti, odlučio je kontaktirati tu osobu - na koji način postupiti? ...da li da nazove tu osobu i ispriča joj stanje stvar - u tom slučaju može ispasti kao neki psihopatski napasnik... ...osobno mislim da bi kod muških ista stvar mogla uzrokovati ego boost, dok kod žena vjerojatan odjeb. Što vi mislite...? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Potpuni stranci... Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Potpuni stranci... Citat:
e pa ja nebi nazvala ali možda neku poruku ležernu ili sluično da cura razmisli šta i kako. kad te netko nazove neizbježno je to da moraš odmah reagirati ali poruka ti daje prostora i manje je nasrtljivo. a zna li ona njega uopće i kako on planira sve to izvest? što se odjeba tiče sve to ovisi..
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Potpuni stranci... ...pa zapravo, veliko je pitanje da li se ona njega uopće i sjecha... zapravo, možda bi ju trebao i podsjetiti, moguće, no otom potom... ... da, u principu se slažem sa tobom, no kako poslati poruku kad nema nikakav kontakt, niti mail...ništa... mislim da bi slanje buketa cvijeca bilo opet glupo hehe ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Potpuni stranci... to je nezgodno tako nekog nepoznatog zvat, treba dobro isplanirat, oslobodit se straha i najbitnije ostavit dobar prvi dojam... taman prava tema jer i ja neko kraće vrijeme smišljam kako to izvest na najbolji način...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Potpuni stranci... sumnjam. u vojsci je. zna neke moje frendove ali ja te frendove nisam vidjela oho ho.... nemam pojma... skunk jesi me zvao??? ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: potpuni, stranci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.