Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Potpuni stranci... u Društvo forumu; Pitanje i za muške i za ženske - jeste li ikada nazvali potpunog neznanca i pozvali ga na kavu... kako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-08-07, 04:02   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 24
Poruka: 4
Admiral Kobalt se izdvaja iz mase
Potpuni stranci...

Pitanje i za muške i za ženske - jeste li ikada nazvali potpunog neznanca i pozvali ga na kavu... kako u takvim situacijama pravilno postupiti da se ne stekne dojam psihopatske uhode ili neceg slicnog? Da li suprotnoj strani takve stvari služe isključivo za ego-boost?

Što bi vi učinili da vam se desi tako nešto? Čisto hipotetsko razmatranje.
Admiral Kobalt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:04   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru
Re: Potpuni stranci...

nije mi jaso potpuno,što točno misliš od time nazvati potpunog neznanca?pojasni malo to
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:10   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

LOOL
znas mene zove svaki dan neki tip na mob. stavio me na besplatno(?!) nit ja njega nit on mene. kao zna neke moje frendove i raspito se malo o meni. meni to malo cudno jer me nikad nije vidio nit razgovaro samnom. a ipak me zove i pricamo. zeli samo da odemo na kavu. a meni opet nije jasno ZASTO??
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:11   #4 (permalink)
Starter

Evo konkretne situacije u kojoj se našao jedan frend - prije nekoliko mjeseci vidio je jednu trebu, izmjenio sa njom nekoliko riječi. U to vrijeme je bio u vezi... spletnom okolnosti, odlučio je kontaktirati tu osobu - na koji način postupiti?

...da li da nazove tu osobu i ispriča joj stanje stvar - u tom slučaju može ispasti kao neki psihopatski napasnik...

...osobno mislim da bi kod muških ista stvar mogla uzrokovati ego boost, dok kod žena vjerojatan odjeb. Što vi mislite...?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:12   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
LOOL
znas mene zove svaki dan neki tip na mob. stavio me na besplatno(?!) nit ja njega nit on mene. kao zna neke moje frendove i raspito se malo o meni. meni to malo cudno jer me nikad nije vidio nit razgovaro samnom. a ipak me zove i pricamo. zeli samo da odemo na kavu. a meni opet nije jasno ZASTO??
Mora da je vidjel ovaj tvoj avatar pa je poludo za tobom.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:17   #6 (permalink)
prof. Foruma

ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Admiral Kobalt Pogledaj Poruke
Evo konkretne situacije u kojoj se našao jedan frend - prije nekoliko mjeseci vidio je jednu trebu, izmjenio sa njom nekoliko riječi. U to vrijeme je bio u vezi... spletnom okolnosti, odlučio je kontaktirati tu osobu - na koji način postupiti?

...da li da nazove tu osobu i ispriča joj stanje stvar - u tom slučaju može ispasti kao neki psihopatski napasnik...

...osobno mislim da bi kod muških ista stvar mogla uzrokovati ego boost, dok kod žena vjerojatan odjeb. Što vi mislite...?
znači odlučio je pokušati nešto,svidjela mu se?
e pa ja nebi nazvala ali možda neku poruku ležernu ili sluično da cura razmisli šta i kako.
kad te netko nazove neizbježno je to da moraš odmah reagirati ali poruka ti daje prostora i manje je nasrtljivo.
a zna li ona njega uopće i kako on planira sve to izvest?
što se odjeba tiče sve to ovisi..
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:27   #7 (permalink)
Starter

...pa zapravo, veliko je pitanje da li se ona njega uopće i sjecha... zapravo, možda bi ju trebao i podsjetiti, moguće, no otom potom...

... da, u principu se slažem sa tobom, no kako poslati poruku kad nema nikakav kontakt, niti mail...ništa... mislim da bi slanje buketa cvijeca bilo opet glupo hehe
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:33   #8 (permalink)
prof. Foruma

ma to ne nikakvo cvijeće...rano je za to
pa kako misli doć do nje?postoji li kakav način?
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 08:00   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

to je nezgodno tako nekog nepoznatog zvat, treba dobro isplanirat, oslobodit se straha i najbitnije ostavit dobar prvi dojam... taman prava tema jer i ja neko kraće vrijeme smišljam kako to izvest na najbolji način...
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 08:02   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
Mora da je vidjel ovaj tvoj avatar pa je poludo za tobom.
sumnjam. u vojsci je. zna neke moje frendove ali ja te frendove nisam vidjela oho ho.... nemam pojma... skunk jesi me zvao???
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: potpuni, stranci

« Pomoć | I ja... »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103