Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Potpuni stranci... u Društvo forumu; slazem se s ROBIN da bi prvo trebao poslati sms, iako je to vise onako za klince, ali zapravo je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-08-07, 09:15   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Potpuni stranci...

slazem se s ROBIN da bi prvo trebao poslati sms, iako je to vise onako za klince, ali zapravo je IMHO najbolji nacin pristupa nepoznatoj osobi... nek joj tako objasni situaciju pa nakon toga pita za mejl, msn, jel ju moze nazvat i ne odmah gnjaviti za kavu, slati buket cvijeca... ici polako... jer u suprotnom bi stvarno mogao ispast manijak
Star 27-08-07, 12:03   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
Skunk je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
sumnjam. u vojsci je. zna neke moje frendove ali ja te frendove nisam vidjela oho ho.... nemam pojma... skunk jesi me zvao???
Nemam broja.

Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 13:55   #13 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ne bi nikad tako pozvala nekog stranog na kavu.
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 14:15   #14 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Admiral Kobalt Pogledaj Poruke
...pa zapravo, veliko je pitanje da li se ona njega uopće i sjecha... zapravo, možda bi ju trebao i podsjetiti, moguće, no otom potom...

... da, u principu se slažem sa tobom, no kako poslati poruku kad nema nikakav kontakt, niti mail...ništa... mislim da bi slanje buketa cvijeca bilo opet glupo hehe
Ajde budi iskren, to se nije desilo nekom tvom frendu nego tebi.

Drugo, ako razmišljaš o njoj nazovi ju. Kakva je to ženska koja nema mobitela niti telefona?! Ili ti ne znaš njen broj?

Treće, ako je ovo čisto hipotetska situacija onda ti gledaš previše filmova.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 14:17   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Prestidljiva sam za to ja.... ali opet kad sam bila mlađa bez pardona sam to znala radit, dečki bi se uvijek iznenadili
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 14:48   #16 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Najjače su mi te priče koje započinju "mom frendu"
Zakaj ne?
Ako postoje ikakve mogućnost da dođeš do broja ili neke šanse da te se sjeća ("E bok, Joža je, upoznali smo se na izlazu iz Špičkovine...neznam ak me se sjećaš, pa sam mislio da odemo na kavu"), zakaj ne?
Ili slučajno u prolazu se sretnete pa sugeriraš kavu jednom...

Mene je tako nagazio lik u tramvaju i pozvao me na kavu...bio je neloš, ali ja sam još tad imala dečka. Glupača
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 15:24   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-08-07
Poruka: 4
Admiral Kobalt se izdvaja iz mase

Do broja teško da će se doći...

A što kažete o

a.) e-mailu

b.) standardnom old school pismu (kolko god ovo čudno zvučalo)
Admiral Kobalt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 15:31   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Da me netko nazove i kaže: "ja tebe znam, ali ti mene ne...........", nastavak ne bih ni slušala. Memorirala bih ga pod: IGNORIRAJ! i
Isti scenarij je s bilo kojom osobom koja me nazove, a broj (e-mail i sl) nije dobila od mene.
Dakle,
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 16:45   #19 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Da me netko nazove i kaže: "ja tebe znam, ali ti mene ne...........", nastavak ne bih ni slušala. Memorirala bih ga pod: IGNORIRAJ! i
Isti scenarij je s bilo kojom osobom koja me nazove, a broj (e-mail i sl) nije dobila od mene.
Dakle,
Ista stvar. Znalo mi se desiti da me zovu neki i počnu razgovor tom rečenicom, bio je automatski na "ignore"
Potpuno se slažem, ti koji te zapamte a ti njih ne tz. da te nije ničim privukao ili skrenuo pažnju na sebe.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 17:54   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Admiral Kobalt Pogledaj Poruke
Do broja teško da će se doći...

A što kažete o

a.) e-mailu

b.) standardnom old school pismu (kolko god ovo čudno zvučalo)
sad meni nije jasno,jel ti nas zajebavaš ili what the fuck!?
šta t tj,tvoj "frend" želite postići?kakav e-mail,o čem ti?valjda je lakše broj nabavit nego mail,a ovo pismo nebi uopće komentirala.mislim,koji će ti sadržaj pisma biti?možda:
curice draga vidio sam te samo jedan put
od tada mi je na tebe dignut i krut
neznaš tko sam,što sam ni od kud
ali puno te volim,ne misli da sam lud
ajmo na kavu
da ti uvalim svoju donju glavu!
Tvoj Kobalt
mislim onak nebiiii išloooo ne-ne
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: potpuni, stranci

« Pomoć | I ja... »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108