| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Potpuni stranci... u Društvo forumu; slazem se s ROBIN da bi prvo trebao poslati sms, iako je to vise onako za klince, ali zapravo je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Potpuni stranci... slazem se s ROBIN da bi prvo trebao poslati sms, iako je to vise onako za klince, ali zapravo je IMHO najbolji nacin pristupa nepoznatoj osobi... nek joj tako objasni situaciju pa nakon toga pita za mejl, msn, jel ju moze nazvat i ne odmah gnjaviti za kavu, slati buket cvijeca... ici polako... jer u suprotnom bi stvarno mogao ispast manijak ![]()
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Potpuni stranci... Citat:
Drugo, ako razmišljaš o njoj nazovi ju. Kakva je to ženska koja nema mobitela niti telefona?! Ili ti ne znaš njen broj? Treće, ako je ovo čisto hipotetska situacija onda ti gledaš previše filmova. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Potpuni stranci... Najjače su mi te priče koje započinju "mom frendu" ![]() Zakaj ne? Ako postoje ikakve mogućnost da dođeš do broja ili neke šanse da te se sjeća ("E bok, Joža je, upoznali smo se na izlazu iz Špičkovine...neznam ak me se sjećaš, pa sam mislio da odemo na kavu"), zakaj ne? Ili slučajno u prolazu se sretnete pa sugeriraš kavu jednom... Mene je tako nagazio lik u tramvaju i pozvao me na kavu...bio je neloš, ali ja sam još tad imala dečka. Glupača ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Potpuni stranci... Da me netko nazove i kaže: "ja tebe znam, ali ti mene ne...........", nastavak ne bih ni slušala. Memorirala bih ga pod: IGNORIRAJ! i ![]() Isti scenarij je s bilo kojom osobom koja me nazove, a broj (e-mail i sl) nije dobila od mene. Dakle, ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Potpuni stranci... Citat:
![]() Potpuno se slažem, ti koji te zapamte a ti njih ne tz. da te nije ničim privukao ili skrenuo pažnju na sebe. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
šta t tj,tvoj "frend" želite postići?kakav e-mail,o čem ti?valjda je lakše broj nabavit nego mail,a ovo pismo nebi uopće komentirala.mislim,koji će ti sadržaj pisma biti?možda: curice draga vidio sam te samo jedan put od tada mi je na tebe dignut i krut neznaš tko sam,što sam ni od kud ali puno te volim,ne misli da sam lud ajmo na kavu da ti uvalim svoju donju glavu! Tvoj Kobalt mislim onak nebiiii išloooo ne-ne
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: potpuni, stranci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.