Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prednosti u Društvo forumu; Budući da sam u vezi , možda nisam adekvatna osoba za postaviti ovu temu, ali.....niste u vezi.....možete ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 16:25   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,509
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
prednosti

Budući da sam u vezi , možda nisam adekvatna osoba za postaviti ovu temu, ali.....niste u vezi.....možete li nabrojati neke prednosti te "slobode"??

Koliko god je lijepo imati nekoga pokraj sebe i biti voljen, vjerujem da nekima sloboda paše.....pa pucajte, da čujem te pluseve!!!!

Ovo pitanje je postavljeno forumašima koji su slobodni, iako sam sigurna da će i neki koji su u vezi tu naći mjesto za komentar....dapače!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 16:52   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: prednosti

1. upoznaš zgodnog tipa i možeš biti s njim
2. vratiš se doma u šest ujutro a da nijednom nisi morala odgovoriti na poziv/poruku di si
3. možeš se napiti a da ne slušaš kako baš i nisi morala ( to ako on ne pije)
4. ne svađaš se s apsolutno nikim
5. ne moraš pamtiti nekakve glupe godišnjice
6. ideš kad hoćeš i gdje hoćeš i s kim hoćeš bez ikvog objašnjavanja i kontrole
7. možeš otići na putovanje sama, čak i ako je društvo miješano
8. ne moraš se truditi mijenjati svoje navike zbog nikoga
9. imaš više vremena za sebe

ma ima još toga, ali mi se ne da više pisati....
Naravno, unatoč svemu ovome lijepo je biti s nekim koga voliš
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:25   #3 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Bad Blue Girl

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 17
Poruka: 81
Bad Blue Girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bad Blue Girl

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
1. upoznaš zgodnog tipa i možeš biti s njim
2. vratiš se doma u šest ujutro a da nijednom nisi morala odgovoriti na poziv/poruku di si
3. možeš se napiti a da ne slušaš kako baš i nisi morala ( to ako on ne pije)
4. ne svađaš se s apsolutno nikim
5. ne moraš pamtiti nekakve glupe godišnjice
6. ideš kad hoćeš i gdje hoćeš i s kim hoćeš bez ikvog objašnjavanja i kontrole
7. možeš otići na putovanje sama, čak i ako je društvo miješano
8. ne moraš se truditi mijenjati svoje navike zbog nikoga
9. imaš više vremena za sebe

ma ima još toga, ali mi se ne da više pisati....
Naravno, unatoč svemu ovome lijepo je biti s nekim koga voliš
baš to...
ja uživam u slobodi...
živo mi je fućka za sve...
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:31   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Naravno da uživaš ! Pa imaš 16 godina...kaj se u tim godinama može imat ozbiljna veza

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:45   #5 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Prednosti su svakako to da se ne moras nikome pravdati, mozes biti s kim hoces, kad hoces, mozes se vratiti doma kad hoces bez da ti itko prigovara, ne moras paziti da te netko ne vidi pa da pocnu kojekakve price, ma ima dosta stvari...
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:53   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 75
Mala Bu se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Naravno da uživaš ! Pa imaš 16 godina...kaj se u tim godinama može imat ozbiljna veza
Naravno da može, ja sam sa svojim dečkom od svoje 15. godine, sad mi je 18 i još se uvijek volimo, dapače još više nego u početku veze, svakim sam danom sve zaljubljenija u njega!!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:55   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ma kad dodjes u 20. god. vec ce ti ono prije izgledati djetinjastije i neozbiljnije
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 16:37   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Pa ima hiljadu prednosti i sama veza u kojoj si, a i mane , tako isto mislim i kad si slobodan da imas i prednosti i mane.......Sve je individualno i relativno!
Lulu Bg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 16:40   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,509
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Pa ima hiljadu prednosti i sama veza u kojoj si, a i mane , tako isto mislim i kad si slobodan da imas i prednosti i mane.......Sve je individualno i relativno!

zadivljujuće precizan odgovor
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 17:02   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg
Wink Re: prednosti

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
zadivljujuće precizan odgovor

Pa da pojasnim malo posto se nije razumelo sta sam htela reci.
Ovako,krecem od sebe prvo , dok nisam bila u vezi -ovoj u kojoj sam sada, bila sam dugo sama. I prijala mi je sloboda, stvarno! Isla sam gde god sam htela, radila sta god sam zelela, imala potpunu slobodu da gledam muskarce...i sve je to bilo lepo i super.-To je prednost!!!Ima ih jos ali da ne ponavljam , neko je gore u postu lepo sve naveo!
Ali......kao svakom normalnom bicu to dosadi! Jednostano , uhvatila sam sebe kako razmisljam o tome kako mi treba neko. Neko ko ce me voleti, neko ko ce uvek biti uz mene, bilo da sam srecna ili tuzna. Okej tu su drugarice,ali trebala mi je neznost i paznja i da budem voljena!!! Eto tu je mana na primer kad si slobodan. Kad tad pozelis da imas pored sebe nekog do koga ti je stalo, i koga volis i naravno ko tebe voli! Ja mislim da one osobe koje su slobodne isto prizeljkuju negde u svojoj glavi duboko da im se desi neka ljubav-velika-...Jednostano to je ljudska potreba, da bude voljen i da voli!!!
Ali opet naravno, kad si u vezi, treba naci neki kompromis, balans da se ta veza ne pretvori u ono "Gde si bila, s kim si bila, sta si radila, sta ovo , sta ono" ili obrnuta varijanta!
Tako da sve ima svoje prednosti i mane!
Lulu Bg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prednost, sloboda, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103