Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prednosti u Društvo forumu; Ostavim curu na pola sata, pa joj onda moram objašnjavat da je nisam prevario... Ma nema šanse....

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-07, 21:19   #11 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: prednosti

Ostavim curu na pola sata, pa joj onda moram objašnjavat da je nisam prevario... Ma nema šanse.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:19   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Poruka: 2,180
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

najveca prednost je ta sto se nemoras nikome opravdavati...kad odes sa deckima na pivu nitko te ne davi sa porukama i pozivima nego uzivas, mozes radit kad i sta hoces bez ikakvog susprezanja....ali jebiga, meni nekako fali to opravdavanje i sve sto nosi veza
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:39   #13 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ma to su gluposti,sve je stvar dogovora i povjerenja!ja sam u vezi već godinu i pol! idem di hoću,kad hoću i s kim hoću,a tako isto i moj dečko! ako mi je rakao da će biti i cijeli dan s frendovima nek bude,glavno je samo da me obavijesti na vrijeme! u takvim slučajevima ja mu ni poruku ne pošaljem jer znam da je u društvu i da će mi se javiti kad bude došao doma!
po tom pitanju sam ja full zadovoljna! on je isti takav prema meni,ali to ne nači da se ne volimo! samo poštujemo "my space" - "our space" ! svatko ima pravo na svoj život ako je u granicama morala i poštovanja
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 12:10   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Poruka: 2,180
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
ma to su gluposti,sve je stvar dogovora i povjerenja!ja sam u vezi već godinu i pol! idem di hoću,kad hoću i s kim hoću,a tako isto i moj dečko! ako mi je rakao da će biti i cijeli dan s frendovima nek bude,glavno je samo da me obavijesti na vrijeme! u takvim slučajevima ja mu ni poruku ne pošaljem jer znam da je u društvu i da će mi se javiti kad bude došao doma!
po tom pitanju sam ja full zadovoljna! on je isti takav prema meni,ali to ne nači da se ne volimo! samo poštujemo "my space" - "our space" ! svatko ima pravo na svoj život ako je u granicama morala i poštovanja

ako imas takvu vezu , zakon.....ali nema puno cura koje "ne maltretiraju" svoje decke...govorim iz svog i iskustva mojih nekoliko frendova...ja mislim da to sve ovisi o kolicini ljubomore...a uglavnom su sve ljubomorne do pakla ( opet govorim iz svog iskustva o curama koje su oko mene,za druge neznam ! )
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 13:47   #15 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

1. nema provjere porukama i pozivima, di si, kako si, s kime si, jel mjesano drustvo ili cajanka, kako si obučena...
2. slobodna si od zajebancije sa objasnjavanjem i pričanjem di, šta i kako
... sve što je vatra već rekla...
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 14:45   #16 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam toliko dugo u vezama da ni ne znam kako je biti solo.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 14:55   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,224
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Trebaš naučit bit samostalan i kad si u vezi...
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 14:58   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Potpuno se slazem sa deedeeOO!! I ja sam u vezi godinu i nesto dana i nema tog proveravanja! Naravno zovemo se kad smo odvojeni ali nema onog S kim si , Gde si!!! U vezi treba imati slobode, treba ziveti i svoj zivot, a ne samo zajednicki! Kompromisi su mnooogooo bitni za jednu dobru vezu!
Star 03-05-07, 15:04   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,671
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Meni je veci gust kad sam u vezi.
1. volim taj osjecaj povezanosti
2. dosadilo mi uletavanje trebama. Pogotovo kada citam po forumu kako nase vrle forumske trebice vole da se decki pate oko njih. Ma fuck, fučkam ja vas i vasu emancipaciju
3. volim se svako jutro buditi kraj nekoga i vidjeti to podbuhlo, ali tako drago lice i volim čuti tog trenutka volim te
4. volim kad ne moram potrositi tjedan dana vremena da bi ga umočio
5. jebes takvu vezu ako nema medjusobnog povjerenja (tu mislim na Ice-ov post)
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 15:42   #20 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,862
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Trebaš naučit bit samostalan i kad si u vezi...
tako kratko a jasno i sve receno... bravo Wamp
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prednost, sloboda, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108