| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prednosti u Društvo forumu; Ostavim curu na pola sata, pa joj onda moram objašnjavat da je nisam prevario... Ma nema šanse.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: prednosti najveca prednost je ta sto se nemoras nikome opravdavati...kad odes sa deckima na pivu nitko te ne davi sa porukama i pozivima nego uzivas, mozes radit kad i sta hoces bez ikakvog susprezanja....ali jebiga, meni nekako fali to opravdavanje i sve sto nosi veza
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Celebrity | Re: prednosti ma to su gluposti,sve je stvar dogovora i povjerenja!ja sam u vezi već godinu i pol! idem di hoću,kad hoću i s kim hoću,a tako isto i moj dečko! ako mi je rakao da će biti i cijeli dan s frendovima nek bude,glavno je samo da me obavijesti na vrijeme! u takvim slučajevima ja mu ni poruku ne pošaljem jer znam da je u društvu i da će mi se javiti kad bude došao doma! po tom pitanju sam ja full zadovoljna! on je isti takav prema meni,ali to ne nači da se ne volimo! samo poštujemo "my space" - "our space" ! svatko ima pravo na svoj život ako je u granicama morala i poštovanja
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: prednosti Citat:
ako imas takvu vezu , zakon.....ali nema puno cura koje "ne maltretiraju" svoje decke...govorim iz svog i iskustva mojih nekoliko frendova...ja mislim da to sve ovisi o kolicini ljubomore...a uglavnom su sve ljubomorne do pakla ( opet govorim iz svog iskustva o curama koje su oko mene,za druge neznam ! )
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prednosti 1. nema provjere porukama i pozivima, di si, kako si, s kime si, jel mjesano drustvo ili cajanka, kako si obučena... 2. slobodna si od zajebancije sa objasnjavanjem i pričanjem di, šta i kako ... sve što je vatra već rekla...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prednosti Potpuno se slazem sa deedeeOO!! I ja sam u vezi godinu i nesto dana i nema tog proveravanja! Naravno zovemo se kad smo odvojeni ali nema onog S kim si , Gde si!!! U vezi treba imati slobode, treba ziveti i svoj zivot, a ne samo zajednicki! Kompromisi su mnooogooo bitni za jednu dobru vezu!
__________________ ♥ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prednosti Meni je veci gust kad sam u vezi. 1. volim taj osjecaj povezanosti 2. dosadilo mi uletavanje trebama. Pogotovo kada citam po forumu kako nase vrle forumske trebice vole da se decki pate oko njih. Ma fuck, fučkam ja vas i vasu emancipaciju 3. volim se svako jutro buditi kraj nekoga i vidjeti to podbuhlo, ali tako drago lice i volim čuti tog trenutka volim te 4. volim kad ne moram potrositi tjedan dana vremena da bi ga umočio ![]() 5. jebes takvu vezu ako nema medjusobnog povjerenja (tu mislim na Ice-ov post)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: prednost, sloboda, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.