Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prednosti u Društvo forumu; Opčenito gledano uvjek je prednost biti u vezi, ako je ona kvalitetna i puna razumjevanja, jer se u takvoj vezi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 22:33   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto
Re: prednosti

Opčenito gledano uvjek je prednost biti u vezi, ako je ona kvalitetna i puna razumjevanja, jer se u takvoj vezi sve može riješiti. A isto je lipo znati da se uvik možeš na nekoga osloniti i da uvik možeš nekoga zagrliti..
A u krajnjem slučaju, nikad nečeš u subotu navečer pijan sam leči u krevet.
Znači ako je prava veza sve štima..

Prednosti kad si alobodan:
1. sloboda je ljepa stvar
2.nemoraš se nikom pravdati za ništa
3.gledaš cure koje očeš, možeš zabrijati sa nekom curom bez grižnje savjesti
4.možeš normalno pogledati nogometnu utakmicu i nakon toga sa prijateljima ići zapaliti na plažu
5. nemoraš pisati poruke
6.
7.
i još mnogo toga
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 02:53   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

veza- sigurnost, seks, oslonac, vjernost, uzitak
sloboda- sloboda, uzivanje, brijanje, nema poziva u 3 ujutro i DI SI STA SI S KIM SI ZASTO SI , mogu sta hocu i kada god hocu, ne moram se pravdat,
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 22:54   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

hmmm, ja se ni sad ne moram pravdat di sam, s kim sam i zasto sam iako niti ne tulumarim okolo
zapravo jedinu prednost koju vidim u slobodi je ta da ti nitko koga VOLIS kao decka/curu ne pije zivce s vremena na vrijeme ali opet... moze ti simpatija piti zivce ionako
Star 27-11-07, 22:03   #34 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
veza- sigurnost, seks, oslonac, vjernost, uzitak
sloboda- sloboda, uzivanje, brijanje, nema poziva u 3 ujutro i DI SI STA SI S KIM SI ZASTO SI , mogu sta hocu i kada god hocu, ne moram se pravdat,
Slazem se.

U vezi sam i kad se sve sabere, ipak mi to vise prija. Mada, ima i svakakvih veza, i tu je prednost biti sam...bla-bla...
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 23:07   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke

3.gledaš cure koje očeš, možeš zabrijati sa nekom curom bez grižnje savjesti

a ti kad si u vezi inače briješ s drugim curama sa grižnjom savjesti??

moje je mišljenje da svakoj osobi odprilike odgovara podjednako biti u vezi ili sam. stvarno, kad si sam uspiješ se više posvetiti sebi i prijateljima, glupo mi je uopće reći- NEMORAŠ SE NIKOME OPRAVDAVATI, jer to po meni i nije neka veza kad moraš nekom polagat račune i strepit kak će reagirat. po meni je veza jedan vječiti kompromis i razgovor.

Zadnji Uredio L o r e n a : 27-11-07 u 23:09.
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 07:14   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
1. nema provjere porukama i pozivima, di si, kako si, s kime si, jel mjesano drustvo, kako si obučena...
Ovo mi nije u redu ni ako si u vezi.. al šta ja znam
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 08:39   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,926
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Voli taj osjećaj, da me nitko ne sputava, da kad poželim nekoga pored sebe, to ostvarim. Kad mi ne treba, ne treba. Biram!

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 14:11   #38 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ovo mi nije u redu ni ako si u vezi.. al šta ja znam
Pa i odnosilo se na vezu... Nisam za sebe to napisala, nisam nikada pitala takve gluposti! Niti bi!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 14:21   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

evo jedna konkretna prednost:

Niko ti ne zvoca po cile dane zato što si navikao spavat u čarapama!!!
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-11-07, 14:09   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Godina: 26
Poruka: 93
ziena25 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Pa da pojasnim malo posto se nije razumelo sta sam htela reci.
Ovako,krecem od sebe prvo , dok nisam bila u vezi -ovoj u kojoj sam sada, bila sam dugo sama. I prijala mi je sloboda, stvarno! Isla sam gde god sam htela, radila sta god sam zelela, imala potpunu slobodu da gledam muskarce...i sve je to bilo lepo i super.-To je prednost!!!Ima ih jos ali da ne ponavljam , neko je gore u postu lepo sve naveo!
Ali......kao svakom normalnom bicu to dosadi! Jednostano , uhvatila sam sebe kako razmisljam o tome kako mi treba neko. Neko ko ce me voleti, neko ko ce uvek biti uz mene, bilo da sam srecna ili tuzna. Okej tu su drugarice,ali trebala mi je neznost i paznja i da budem voljena!!! Eto tu je mana na primer kad si slobodan. Kad tad pozelis da imas pored sebe nekog do koga ti je stalo, i koga volis i naravno ko tebe voli! Ja mislim da one osobe koje su slobodne isto prizeljkuju negde u svojoj glavi duboko da im se desi neka ljubav-velika-...Jednostano to je ljudska potreba, da bude voljen i da voli!!!
Ali opet naravno, kad si u vezi, treba naci neki kompromis, balans da se ta veza ne pretvori u ono "Gde si bila, s kim si bila, sta si radila, sta ovo , sta ono" ili obrnuta varijanta!
Tako da sve ima svoje prednosti i mane!

sve je to lijepo.. aj ja brijem da je ljepše imat nekog kog voliš uza se.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prednost, sloboda, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111