| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prednosti u Društvo forumu; Meni je super što se mogu slobodno prepustiti zakonima ponude i potražnje na tržištu muškaraca... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 5
![]() | Re: prednosti Citat:
Ne uobicavam citati previse druge odgovore na " zadato pitanje ili temu" - no,malko mi je cudno da ti,ako si vec u vezi / znaci - prije si bila slobodna i u " statusu slobodne osobe " - pitas tako sta? Mislim - nadam se da ces moju vise opasku,shvatiti kao najnormalnije cudnjenje jer ...prije mi je logicnije da neko ko je single ,pita za prednosti stanja - biti u vezi - no, obratno...No, naravno ,postujem slobodu postavljanja tema, pitanja te cu reci samo ovo: Covjek je slobodan Uvijek, i ima moguce i otvorene - pozitivne aspekte ,ako karte dodijeljene u Igri, u svojim rukama - u bilo kojem nacinu zivota- bio sam, bio u vezi, pripremao se na raskid ili se pak, pripremao za uci u vezi, bira sam. Jedna je stvar that counts only-Znati da je to sto planiras ili imas - To sto i Zelis . Inace - mislim da je ujednacen odnos pozitivnih i negativnih efekata nacina zivota - biti sam i biti u vezi. I sve bi trebalo da bude, cin slobodne volje.... Postovanje... )
__________________ Danas je Prvi Dan Ostatka nam Zivota, stoga....nema nam druge, no - Zivjeti... | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prednosti Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prednost, sloboda, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

)