Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Nikad se s time nisam previše zamarala. Puklo, puklo, nije jedini ili jedina, sutra je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 17:30   #91 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Nikad se s time nisam previše zamarala.Puklo, puklo, nije jedini ili jedina, sutra je novi dan i idemo dalje
... sutra je novi dan... za 9 mj. novi bebac
Star 05-06-08, 20:18   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 85
Mala Bu se izdvaja iz mase

bila sam u vezi 3 g i 8 mjeseci i jednostavno nije bilo kao prije, došlo je do monotonije, navike i dosade..
a ja sam htjela krenuti dalje i proć nova iskustva i izživiti se što je potrebno u mojim godinama, a na izživiti mislim izlaziti češće i upoznavati nove ljude!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 21:35   #93 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 490
SEricsson se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mala Bu Pogledaj Poruke
bila sam u vezi 3 g i 8 mjeseci i jednostavno nije bilo kao prije, došlo je do monotonije, navike i dosade....
svih pukne ta monotonija, navika i dosada, kao da se to samo stvorilo.

pa dvoje ljudi je u vezi, tu treba nešto napravit, a ne se ponašat kao da su monotonija, navika i dosada par čudovišta koje čuče iza zavjese pa napadaju kad naleti trenutak
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 21:39   #94 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,296
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

dvije godine u vezi, a razlog prekida zato jer je on poludio i kraća verzija svih sranja je da on ide u svećenike (mora da sam bila odlična cura)
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 18:03   #95 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
godinu, 2, 3, 4, 5, 6 - koliko god da ste bili zašto ste prekinuli, jel bilo još uvijek ljubavi, jeste ju voljeli (njega/nju) zašto je došao kraj i sve to završilo, dali ste bili krivi vi, ili ona, ili jednostavno sa obje strane nije išlo
nisam nikad bila kriva
jednostavno ne želim gubit vrijeme na nekog ko to ne zaslužuje i s kim meni nije 100% lijepo
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 19:46   #96 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
dvije godine u vezi, a razlog prekida zato jer je on poludio i kraća verzija svih sranja je da on ide u svećenike (mora da sam bila odlična cura)
u jebote.....mora da to nije bilo lako....fakat mi je žao.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 09:47   #97 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,296
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
u jebote.....mora da to nije bilo lako....fakat mi je žao.
preteško, ali to je samo dijelić sranja, jbg, život nekak ide dalje, tnx
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 11:53   #98 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

i jel sad ošo u svečenike?
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 14:16   #99 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,061
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Recimo da to trenutno proživljavam i imam osjećaj da se nikad neću oporavit'.
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 14:54   #100 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Žao mi je, sad imaš taj osjećaj, ali prođe. Oporavit ćeš se brže nego misliš.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111