| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Nikad se s time nisam previše zamarala. Puklo, puklo, nije jedini ili jedina, sutra je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 85
![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? bila sam u vezi 3 g i 8 mjeseci i jednostavno nije bilo kao prije, došlo je do monotonije, navike i dosade.. a ja sam htjela krenuti dalje i proć nova iskustva i izživiti se što je potrebno u mojim godinama, a na izživiti mislim izlaziti češće i upoznavati nove ljude!
__________________ Mala Bu |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 490
![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
pa dvoje ljudi je u vezi, tu treba nešto napravit, a ne se ponašat kao da su monotonija, navika i dosada par čudovišta koje čuče iza zavjese pa napadaju kad naleti trenutak
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. | |
| | |
| | #94 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? dvije godine u vezi, a razlog prekida zato jer je on poludio i kraća verzija svih sranja je da on ide u svećenike (mora da sam bila odlična cura ![]() )
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
jednostavno ne želim gubit vrijeme na nekog ko to ne zaslužuje i s kim meni nije 100% lijepo
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #96 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u jebote.....mora da to nije bilo lako....fakat mi je žao.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #97 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? preteško, ali to je samo dijelić sranja, jbg, život nekak ide dalje, tnx
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Recimo da to trenutno proživljavam i imam osjećaj da se nikad neću oporavit'. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.